Acasă Actualitate Ministrul de Interne a demarat procedura de demitere a prefectului județului Harghita

Ministrul de Interne a demarat procedura de demitere a prefectului județului Harghita

DISTRIBUIȚI

Având în vedere modul în care autoritățile județene au gestionat situația ursului lovit seara trecută de o mașină, între localitățile Praid și Sovata, astăzi a fost luată prima măsură administrativă dispusă de către ministrul Ion Marcel Vela.

Astfel, a fost începută procedura de demitere din funcție a prefectului județului Harghita, Jean-Adrian Andrei (foto-Facebook), pentru că, în calitatea sa de Președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, nu a luat măsurile corespunzătoare pentru a gestiona eficient și operativ această problemă, deși a fost înștiințat în timp util de către ISU Harghita despre eveniment și suferințele animalului rănit.

De asemenea, vor fi efectuate verificări pentru a se stabili dacă sunt și alte persoane, manageri din structurile MAI de la nivel central, care nu au stabilit procedurile și responsabilitățile clare de intervenție, conform prevederilor legale.

1 COMENTARIU

  1. Vă invit să vizitați situl Internet al Anpm (central și/sau agenții județene). Eventuale propuneri sau observații ale publicului nu interesează, de fapt, pe mai nimeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.