Acasă Actualitate Ministrul de Interne l-a demis pe șeful IPJ Vâlcea, absent la videoconferință:...

Ministrul de Interne l-a demis pe șeful IPJ Vâlcea, absent la videoconferință: Unde e? Raportez că e liber! Dar ce, voi sunteți arestați?

DISTRIBUIȚI

Ministrul de Interne l-a demis în videoconferință pe șeful IPJ Vâlcea căruia subalternii lui i-au luat permisul de Crăciun. La videoconferință IPJ Vâlcea a fost reprezentat de către adjunctul instituţiei, care a motivat că Sorin Oară lipseşte pentru că este în concediu de odihnă. Iată cum s-a desfăşurat schimbul de replici între ministrul de Interne şi adjunctul IPJ Vâlcea:
Marcel Vela: Cum staţi cu faptele de ultraj ale interlopilor la adresa poliţiştilor? Aţi avut opt anul acesta şi data trecută aţi raportat opt şi nu aţi spus şi de cele 15 de anul trecut, care împreună făceau 23. Aţi mai avut cazuri de la ultima noastră întâlnire?
Adjunct: Sunt adjunctul şefului IPJ. Raportez că nu am mai avut fapte de ultraj. Conducerea IGPR a dispus control şi au fost lămurite aceste aspecte.
– Cum adică lămurite? Adică am văzut cum au fost bătuţi poliţiştii de 23 de ori. Unde e inspectorul şef?
– Raportez că e liber
– Liber?! Dar ce, voi sunteţi arestaţi acolo?
– Are zile de concediu de odihnă
– Am înţeles, e obosit. Spuneţi-i pentru că nu e la videoconferinţă, că nu a manageriat bine cele 23 de acte de ultraj, pentru că e a doua oară când încalcă codul rutier, aici, acum, l-am demis. Prima demitere online făcută de ministru pentru un inspector-şef”, a afirmat Marcel Vela.
Pe 28 decembrie, comisarul Sorin Oară a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins în ziua de Crăciun circulând cu o viteză mult peste limita acceptată de lege. Şeful Poliţiei judeţului Vâlcea a fost înregistrat de radar cu o viteză de 125 km/h, deşi limita legală pe sectorul de drum respectiv este de 70 de km/h.

1 COMENTARIU

  1. Domnule Ministru VELA felicitari si tot asa sa mergeti inaite ca este JAFF in teritoriu; dati ordin celor de la DIPI sa va intocmesca in termen foarte scurt Rapoarte sinteza cu prioritatile pe fiecare judet cu jaful practicat pe ramuri a ceeace a mai ramas din economie, distrugerea padurilor , distrugerea apelor prin exploatarea agregate lor minerale, jaful de la lucrarile de poduri , podete, drumuri nationale, judetene, comunale; aceste Rapoarte multe din ele sunt deja facute si trebuiesc adunate la centru !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.