Acasă Actualitate Ministrul de Justiție propune dezincriminarea mitei inevitabile adică șpaga luată în circumstanțe...

Ministrul de Justiție propune dezincriminarea mitei inevitabile adică șpaga luată în circumstanțe excepționale

DISTRIBUIȚI

Idealul tuturor infractorilor din această lume este ca infracțiunea pentru care sunt judecați să se dezincrimineze sau faptele lor să fie grațiate și amnistiate. În România situația nu este diferită, Tudorel Toader punându-și cunoștințele de drept în slujba infractorilor inventând tot felul de acțiuni care să salveze demnitarii PSD de la condamnări.
În Rusia situația e încă și mai gravă în guvern decât în România.
Ministerul rus de Justiție vrea să dezincrimineze luarea de mită în cazul funcționarilor, însă in circumstanțe excepționale, care ar face anumite fapte de corupție, precum mita, inevitabile, transmite The Moscow Times citat de Digi24.

La baza proiectului de lege este un plan elaborat în 2018 de președintele Vladimir Putin, insa nu sunt explicate circumstantele exceptionale.

„Nu există nicio explicație rațională pentru invocarea unor circumstanțe excepționale”, a declarat Ilia Șumanov, șeful Transparency International Rusia, citat de Vedomosti.

2 COMENTARII

  1. Buna decizie daca se va oficializa politicieni nostri sau angajat in fata uniuni Europeme ca vor lupta contra coruptiei
    Sunteti oameni rai ce treaba are spaga cu coruptia sunt doua cuvinte diferite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.