Acasă Actualitate Mircea Beuran este acuzat că a luat mita pentru o angajare la...

Mircea Beuran este acuzat că a luat mita pentru o angajare la Spitalul Floreasca

DISTRIBUIȚI

Surse judiciare susțin pentru ziarul Curentul că acuzația de luare de mită vizează o angajare la Spitalul Floreasca pentru care profesorul Beuran ar fi încasat 10.000 de Euro. Suma ar fi fost luată de la un medic ce viza un post de chirurg. Procurorii au inclusiv înregistrări ambientale și telefonice care l-ar incrimina pe Mircea Beuran.

Joi dimineață la ora 6, procurorii au început perchezițiile la Spitalul Floreasca în biroul lui Mircea Beuran, fost șef al Secției de Chirurgie și la domiciliul acestuia din Ciolpani. De la prânz, Beuran a fost adus la sediul DNA sub escortă și nu a plecat până la ora publicării acestui articol. Profesorul UMF a fost ferit de jurnaliști la sosirea la DNA, fiind băgat printr-o intrare din spate.

Se pare că mai întâi medicul care a dat mita l-a sunat mai întâi pe Deputatul USR, Emanuel Ungureanu care a declarat la Realitatea PLUS că a fost contactat de o persoană care i-ar fi dat mită lui Mircea Beuran: „O persoană care i-ar fi dat mită lui Beuran m-a contactat. (…) Este vorba despre 10.000 de euro. Informațiile pe care le dețineam acum câteva luni cu privire la posibile fapte de corupție cu privire la Beuran ar putea fi confirmate în aceste zile. Sunt implicate și alte persoane din sistemul medical, nu numai el. Aș lăsa ca procurorii să comunice numai ce pot în această fază a anchetei penale. (…) Nu e un caz particular, chiar ieri îmi scria un domn despre practicile unor dumnezei medicali. Azi am primit informații de la un domn care reprezenta o firmă de medicamente și care-mi explica cum a dat mită în două tranșe unor doctori care erau șefi de secție și care foloseau foamea de bani a unor firme din industria farmaceutică pentru a-și rotunji veniturile. Eu îi trimit la procurori să-și facă datoria civică. E trist că oamenii au mai multă încredere în mine uneori decât în instituții ale statului”, a declarat Emanuel Ungureanu, într-o intervenție telefonică.

1 COMENTARIU

 1. Pe madam EDITAT care a fost EDITAT vreo 2 tururi,pe EDITAT care da examene de „limba” cu strainii pe ns de mii de euroi nu le ancheteaza nimeni?
  La care facultate de prestigiu din lume se admit cu taxa mare cei care au luat note de la 1 la 4 si studiaza apoi in lb engleza?
  Puroiul acesta este prea adanc,se va incastra si toti se vor acopeti.
  Fotomodelul Costache e mai breaz?
  La privat,sanatate de 5 stele!
  F***m Romania ,bine!@@

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.