Acasă Actualitate Denunțătorul ginecologului prins în flagrant cu 1400 de lei pentru o cezariană...

Denunțătorul ginecologului prins în flagrant cu 1400 de lei pentru o cezariană acuză cadrele medicale de răzbunare

DISTRIBUIȚI

În data de 12.02.2020, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa a dispus măsura reţinerii unui  medic primar în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Dâmboviţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dâmboviţa, cu propunerea luării măsurii arestării preventive.

În fapt, ca urmare a denunţurilor formulate de două persoane, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, au organizat şi realizat prinderea în flagrant a unui medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, după ce a pretins suma de 1.750 lei şi a primit efectiv suma de 1.400 lei, cu ocazia efectuării intervenţiei chirurgicale de cezariană.

De asemenea, pentru realizarea intervenţiei chirurgicale, au mai fost oferite sumele de 150 lei, respectiv 100 lei altor două cadre medicale.

Deputatul Emanuel Ungureanu anunță că „Medicii și asistentele din spital au reacționat prompt împotriva victimei șpăgarilor, colegial, frumos, nu?
Citiți cu atenție mesajul celui care a avut curajul să denunțe faptul că i s-au pretins bani pentru ca soția să nască în condiții bune.
„Sa trăiți, ma scuzați ca va deranj din nou dar este o problema foarte grava din punctul meu de vedere cu soția mea la spital, de dimineață la ora 6:30 o asistenta și nu prea voia sa ii facă tratamentul pe motiv ca „l-a aranjat pe doctor” iar acum 30 de minute a venit un domn doctor ginecolog Tomescu a întrebat-o dacă ea e ……. iar când a ieșit din salon a înjurat-o de toate alea și avea și el o pacienta cu soția în salon operata ieri și a mutat-o din acel salon”
Acest om a avut încredere în mine, l-am sfătuit să îl denunțe pe șpăgar la DGA și acum se teme că personalul medical din spitalul Târgoviște îi vor face rău soției.
Rog public instituțiile statului să protejeze această familie și medicii și asistentele care le plâng de milă colegilor șpăgari și fac presiuni asupra acestei familii să fie aspru pedepsiți!”, încheie Ungureanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.