Acasă Actualitate Miting anti USL al PDL în București. Mii de oameni au strigat...

Miting anti USL al PDL în București. Mii de oameni au strigat :”USL nu uita, țara asta nu-i a ta”

DISTRIBUIȚI

Peste 7000 de persoane s-a strâns sâmbătă la un miting al PDL, care are ca punct de plecare piața de lângă Ateneul Român, printre participanți aflându-se președintele partidului,  Vasile Blaga și candidatul democrat-liberal  la Președinție, Cătălin Predoiu. Manifestanții au pancarte pe care scrie ”USL nu uita, țara asta nu-i a ta” sau ”Au promis miere și ne dau fiere”.
"Vrem lege, nu fărădelege, bunăstare muncită, nu pomeni electorale", a spus, în deschiderea mitingului, Cătălin Predoiu. Prim-viceprședintele PDL a mai spus că "USL împinge România în sărăcie, se răstește prin penali și mafioți la justiție" și că în "regimul Ponta-Antonescu oamenii sunt aruncați în stradă", denunțând "imoralitatea guvernului Ponta".
"Această bătălie este pentru România noastră și viitorul copiilor noștri…România noastră nu înseamnă plagiatori, hoți", a adăugat Predoiu. "Voi sunteți gata să luptați pentru România noastră?", s-a adresat Predoiu participanților la miting. "Mesajul nostru pentru Ponta și Antonescu este: Vă vom învinge!".
PDL nu va încheia "niciodată un pact de coabitare cu Ponta sau Antonescu", a declarat, și  președintele partidului, Vasile Blaga.
"Cât sunt președinte al acestui partid, niciodată nu o să închei un pact de coabitare cu Ponta sau Antonescu . Nu vom guverna alături de Ponta sau Antonescu", le-a spus Blaga participanților la miting, ca replică la faptul că "tot" aude "bazaconii de la câte o fătucă sau de la unul plecat de la noi".
"Nu-i fac ochi dulci lui Antonescu (…) noi îl sprijinim pe Predoiu, care va fi președintele României", a adăugat Blaga.
"Noi nu suntem nici PSD, nici PNL, încearcă unii analiști năimiți, câte un mogul scăpătat să o spună (…) Noi n-am pus interesele noastre în fața României și am plătit electoral pentru asta . Noi nu ne-am pus pavăză în fața justiției (…) Oamenii ăștia nu știu să guverneze decât cu hoție și minciună televizată. PDL va opri USL", a mai spus președintele PDL.
Prezent la manifestare, europarlamentarul Theodor Stolojan a spus că PDL dorește să arate că este o forță, a terminat perioada de reorganizare și de reconstrucție ''după lovitura'' din 2012 și poate să oprească ''răul din România''. Mitingu a fost urmat de un marș ce s-a desfășurat între orele 12:30 – 13:30, pe traseul Piața George Enescu – str. C.A.Rosetti – B-dul Magheru – Piața Romană – B-dul Lascăr Catargiu – Piața Victoriei.Aproximativ 8.000 de persoane au ajuns in Piata Victoriei. Manifestantii protesteaza in fata Guvernului si cer demisia Executivului. Reamintim ca premierul Victor Ponta se afla la Soci (Rusia), unde a asistat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarna. "Ponta sa ramana in Rusia si noi in Piata Victoriei", le-a spus manifestantilor europarlamentarul PDL Traian Ungureanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.