Acasă Actualitate Miting împotriva grațierii și a dezincriminării unor infracțiuni de corupție

Miting împotriva grațierii și a dezincriminării unor infracțiuni de corupție

DISTRIBUIȚI

Preşedintele PSD Liviu Dragnea, preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, Elena Udrea, fosta şefă DIICOT, Alina Bica, Dan Șova, Nicușor Constantinescu nu vor mai răspunde pentru abuzul în serviciu, odată ce proiectele privind graţierea şi redefinirea unor fapte de corupţie vor fi adoptate de către Guvernul Grindeanu. Dan Voiculescu va ispăşi doar jumătate din pedeapsă şi va rămâne cu banii obţinuţi de pe urma privatizării frauduloase a ICA, aproape 60 milioane de euro.

Peste trei mii de persoane au ieșit în această seară în stradă în București. Sute de persoane au ieșit la Cluj, Timișoara și la Iași.

Pe pancartele manifestanților sunt mai multe mesaje, printre care: „Vă vedem”, „Locul hoților este la închisoare, nu la guvernare”, „Vrem legi pentru popor, nu pentru penali”, „Jos labele de pe Codul penal”. Aceștia au strigat, printre altele, „PSD, ciuma roșie!”, „DNA, nu renunța!”, „Fără amnistie, vă vrem la pușcărie!”. : „Dragnea, nu uita, România nu este a ta!”, „Corupția ucide!”, „Colectiv!”, „Jos penalii!”, „Demisia!”, „DNA să vină să vă ia!”, „La închisoare, nu la guvernare!”.

Mulți au afișat pancarte cu mesaje, precum: „Nu amnistiei!”, „Vă rugăm să ne scuzați, nu producem cât furați”, „Depolitizare în școli și în spitale”, „Vrem sistem de sănătate, nu iertare de păcate”, „Jos guvernul mafiot”, „Pușcărie da, amnistie nu”, „Jos labele de pe Codul penal”, „Trezește-te, România, că îți moare democrația!”.

Foto Tudor Pop

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.