Acasă Actualitate Mitingul Greenpeace a fost confundat cu cortegiul lui Ion Tiganu

Mitingul Greenpeace a fost confundat cu cortegiul lui Ion Tiganu

DISTRIBUIȚI

Pentru a doua oara in mai putin de o saptamana, filiala romaneasca a Greenpeace a organizat o demonstratie de protest cu totul si cu totul originala. Dupa ce au incercat sa inconjoare sediul Guvernului cu un -lant- din ziare, militantii amintitei organizatii ecologiste au apelat la un dric. Insemnat cu numele mai multor specii de animale si plante disparute, vehiculul a facut cateva ture pe traseul Piata Romana – Piata Universitatii, urmat de un tobosar si un saxofonist, care au intonat marsuri funebre. Micul convoi funerar, care i-a enervat foarte tare pe soferi, a fost confundat, la un moment dat, cu cortegiul lui Ion Tiganu, un decedat din zona, care urma sa fie condus pe ultimul drum, coincidenta, tot ieri.

Desi manifestarea de ieri a fost lovita de ghinion si la un moment dat a cazut in derizoriu, ne facem datoria de onoare si precizam ca organizatia amintita si-a propus sa atraga atentia asupra problemelor de mediu inconjurator cu care se confrunta Romania. Dupa actiunea de ieri, ne este greu sa credem ca va reusi.

Ca obiective imediate, Greenpeace Romania mentioneaza protejarea sturionilor si a delfinilor, apartia unei legi a proprietatii publice, elaborarea unor norme pentru Marea Neagra si extinderea colaborarii cu sindicatele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.