Home Actualitate Monica Macovei ar fi accidentat grav un motociclist

Monica Macovei ar fi accidentat grav un motociclist

DISTRIBUIŢI

Update: Monica Macovei a scris un mesaj pe contul său de Facebook în care a relatat ce s-a întâmplat.

Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin in aripa stângă a mașinii, moment in care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față, mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație. Sper ca motociclistul sa își revină, de câteva ore încerc sa obțin informații despre starea lui„, scrie Monica Macovei.

Un motociclist a fost grav rănit, sâmbătă după amiază, în Mangalia, într-un accident rutier în care a mai fost implicată o maşină care ar fi fost condusă de Monica Macovei.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a precizat că pe DN 39, în zona localităţii Mangalia, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un motociclist şi un autoturism.

În urma impactului motociclistul a fost grav rănit, el urmând să fie transportat la spital. Circulaţia rutieră este restricţionată pe un sens şi se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei. Valorile de trafic sunt reduse în zonă la această oră. Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost produs evenimentul rutier”, a transmis sursa citată.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, şi o motocicletă, condusă de un bărbat, de 56 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a transmis şi IPJ Constanţa.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.