Acasă Actualitate Monica Tatoiu a recunoscut că a colaborat cu Securitatea lui Ceaușescu

Monica Tatoiu a recunoscut că a colaborat cu Securitatea lui Ceaușescu

DISTRIBUIȚI

Controversata Monica Tatoiu a recunoscut că a colaborat cu Securitatea înainte de anul 1989.

Invitată în podcastul lui Viorel Grigoriu, „Tare de tot”, Monica Tatoiu a mărturisit că a colaborat în trecut cu Securitatea, pe plan extern, și că nu regretă deloc acest lucru: „Am lucrat cu Serviciile înainte, că mi-a plăcut. Asta e în premieră. Și mâine aș face la fel. Dar nu din alea cum scrie în cărțile patriotice, nu. Dacă vrei să știi cine învârte treburile într-o ambasadă, nu e ambasadorul, nu este atașatul militar. De regulă omul cu informațiile e atașatul cultural. Cu cât e mai mare țara, cu atât cultura e mai importantă. Când era Cortina de Fier și erau conferințe. Mâine aș face la fel”, a precizat Monica Tatoiu.

Informația a fost dezvăluită acum peste zece de ani de ziaristul George Roncea în Curentul, ediția din 15 februarie 2011: „Plecată din block start ca fostă angajată a societății de comerț exterior a Securității, ICE Dunărea. Evenimentele din ‘89 au găsit-o pe Monica Tatoiu angajată la ICE Dunărea, iar de aici a intrat în business, alături de persoane cunoscute pentru fraudele din perioada anilor ‘90. Cei care au protejat-o și „saltat-o“ pe Monica Tatoiu au fost oamenii de încredere ai lui Voiculescu – printre care colonelul Gheorghe Bădiță, fost director la ICE Dunărea, generalul Constantin Rotaru, fost director adjunct la ICE Dunărea și director adjunct la Serviciul de Informații Externe, colonelul Constantin Gavril, și el fost director adjunct la aceeași societate, generalul Aristotel Stamatoiu, director la ICE Dunărea și fost șef al DIE, coloneii Constantin Anghelache și Stelian Andronic, foști șefi ai Compartimentului Aport Valutar Special.
„Modelul“ Tatoiu este de fapt un contraexemplu, o probă găunoasă de minciună și de colportare de neadevăruri dincolo de orice limită a bunului-simț, iar aparițiile sale televizuale în care își strigă cu stridență „certitudinile“ – pe fond clișee penibile cu pretenții filozofice agnostice – capătă o dinamică de nebănuit, de film horror cu băbăciuni flatulente.
Erosul de bordel sătesc promovat de Tatoiu, cea care revarsă puhoaie de obscenități și tâmpenii cu un debit verbal infernal, nu face decât să amplifice mizeria mediatică de zi cu zi eructată de Antenele lui Voiculescu și iRealitatea lui SOV. Enervante peste măsură sunt însă ipocrizia și nesimțirea de-a dreptul în care se scaldă bătrânica asta hiperactivă. Recent, în decembrie 2010, madame Tatoiu declara ritos că „nu vreau să mai trăiesc într-o țară în care nu mai ai siguranță pe stradă, nu vreau să trăiesc într-o țară fără moralitate, în care agresivitatea și promiscuitatea sunt la tot pasul. Nu vreau ca Victor, fiul meu, să crească într-o țară fără moralitate, fără siguranță, fără repere“. Așadar Tatoiu și-a anunțat decizia de a părăsi România deoarece nu mai suportă promovarea promiscuității, a lipsei de morală!! Când tocmai ea este promotorul acestor mizerii ce stârnesc un inexplicabil și ingenuu totodată sentiment de hidoșenie umană, care ne fac pe unii dintre noi să ne dorim din răsputeri să se ușchească la naiba’n puii săi de rață mandarină.”, scria George Roncea în 2011.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.