Acasă Actualitate Mortul nr. 137 este viu: femeia anunțată ca decedată în Galați trăiește...

Mortul nr. 137 este viu: femeia anunțată ca decedată în Galați trăiește de fapt

DISTRIBUIȚI

Grupul de comunicare strategică a revenit cu anunțul legat de moartea femeii de 82 de ani din căminul din Galați

„Conform ultimelor precizări ale INSP, în prezent la nivel național sunt înregistrate 140 decese. Cazul 137 de la Galați se infirma. Persoana de 82 de ani care este instituționalizată intr- un cămin pentru persoane vârstnice este pozitivă. Este contact cu alta persoana din același cămin care a și decedat”, a transmis sâmbătă Guvernul.
Autoritățile anunțaseră inițial, sâmbătă, prin Grupul de Comunicare Strategică faptul că o femeie de 82 de ani dintr-un cămin din județul Galați ar fi decedat din cauza infectării cu noul coronavirus.

23 COMENTARII

  1. vai si amar. am ajuns sa imi fie rusine ca sunt român . imi este scârba si silă de atata incompetenta . ne cred niste prosti si ce este mai grav ca noi acceptam

  2. Dragi ROMÂNI EU AM STAT O LUNĂ ÎN SPITAL LA T,B,C,ÎN ARAD ȘI VREAU SĂ VĂ ZIC CĂ PE PERIOADA CÎT AM STAT ÎN SPITAL SA MURIT ȘI ATUNCI CÎTE UNUL SAU DOI PE ZI ALTEORI ȘI CÎTE TREI PERSOANE ȘI NU ERA COROÑAVIRUS DECI SE MOARE DAR NU TOȚI MOR DE COROÑAVIRUS MAJORITATEA SÎNT MINCIUNI CA SĂ SPERIE POPORUL DOAR ZECE LA SUTĂ ESTE ADEVARAT

  3. Adevarat!!din ce am auzit se presupune ca cine a murit de corona virrus,aveau probleme me dicale,exemplu diabet zahaharat insulino dependent sau cancesaur.fain cin conclucluzistati acasa pînă nu mai puteti fraierilor!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.