Acasă Actualitate Mugurel Vrabete încântat de personalul medical de la Spitalele Malaxa, Floreasca și...

Mugurel Vrabete încântat de personalul medical de la Spitalele Malaxa, Floreasca și Balș

DISTRIBUIȚI

Mugurel Iulian Vrabete, basistul trupei Holograf, a mulțumit public medicilor și asistenților de la Spitalul Malaxa care l-au îngrijit timp de 9 zile:

Am trecut prin Covid. Am cerut la 112 o evaluare, am fost preluat rapid si dus la Spitalul Floreasca unde, cu eficienta si seriozitate, am fost investigat prin EKG, CT, analize de sange si chiar consult medical personal. Mentionez ca nu am avut nicio interventie sau recomandare din partea nimanui. Dupa un timp relativ indelungat, dar logic in desfasurarea lucrurilor, am fost dus la Spitalul Matei Bals pentru definitivarea schemei de tratament. In aceeasi noapte am fost repartizat la Spitalul Nicolae Malaxa, unde am ramas urmatoarele 9 zile pentru tratament. Multumesc doamnelor, domnisoarelor si domnilor doctori, asistente si infirmiere care s-au ingrijit cu absoluta dedicatie, cu intelegere si pricepere, fara macar umbra vreunei conditionari, si, repet, fara a avea vreo interventie din partea cuiva. Nu au existat favoritisme, au fost doar proceduri respectate cu remarcabila intelegere.
Acum am ajuns acasa complet vindecat si vreau sa spun ca sistemul medical romanesc functioneaza, in parametrii pe care ii are, dar este eficient, curat si disciplinat. Sper sa fie cat mai multe locuri asemenea.”, a scris pe Facebook Iulian Mugurel Vrabete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.