Home Actualitate Nazare: reparațiile la Orăștie-Sibiu sunt gestionate catastrofal

Nazare: reparațiile la Orăștie-Sibiu sunt gestionate catastrofal

DISTRIBUIŢI

Fostul ministru al Transporturilor, Alexandru Nazare consideră catastrofal modul în care sunt gestionate lucrările de reparații de pe autostrada Orăștie-Sibiu.

‘Reparațiile pe autostrada Orăștie-Sibiu, închisă la 10 luni de la deschiderea electorală dinaintea turului II al alegerilor prezidențiale, evoluează nesatisfăcător. Ministrul Matache și directorul Neaga trebuie să vină să vadă stadiul acestor așa-zise ‘reparații’ și să intervină de urgență sau să își dea pur și simplu demisiile, împreună cu premierul Ponta!

Am luat la pas tronsonul Cunța-Săliște și m-am convins că, atât timp cât se râde și se reconstruiește, nu mai putem vorbi de simple reparații. Mai mult, nici nu sunt atacate toate punctele critice care au nevoie de intervenție, ci doar unul din șapte. Este probabil că acest tronson să aibă nevoie să fie refăcut din temelii. Ponta are acest mare talent să inspire un guvern întreg să facă treabă de mântuială. Menținând acest ritm, nu sunt șanse să mai folosim autostrada în acest an și crește riscul pierderii banilor europeni.

Ministrul Matache și CNADNR trebuie să comunice transparent cu privire la problemele și soluțiile pentru această autostradă, nu prin așa-zise expertize transmise pe surse și care pot fi ușor infirmate de realitatea din teren. Este cel puțin straniu cum contractul acordat prin încredințare directă pentru expertiza tehnică la această autostradă a dispărut de pe siteul CNADNR după două zile de la publicare. Din păcate, se pare că singura intenție a guvernanților este să tragă de timp, nu să ofere soluții durabile. Dacă nu se iau acum deciziile, din ianuarie vom achita nota de plată de la bugetul de stat.’

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.