Acasă Actualitate Nelu Apendicită recomandă masca de protecție și pe trecerea de pietoni

Nelu Apendicită recomandă masca de protecție și pe trecerea de pietoni

DISTRIBUIȚI

Fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, chirurg la Spitalul din Huși și specializat pe apendicite, a declarat marți că masca de protecție trebuie purtată și pe trecerea de pietoni, dacă este aglomerație.

Întrebat ce le recomandă românilor în calitate de specialist, respectiv să poarte masca și în aer liber sau doar în spațiile închise, fostul ministru al Sănătății, Nelu Tatăru, a declarat că „purtăm masca în spațiile închise.” Simțindu-se însă insuficient băgat în seamă, Tătaru, demascat recent pentru incapacitatea de a înregistra corect morții României în urma pandemiei a punctat.

Nelu Tătaru a precizat că „avem niște reguli. Purtăm masca în stațiile de autobuz, atunci când ne aglomerăm spre o anumite intrare sau chiar și pe trecerile de pietoni, dacă suntem mai mulți care trecem.”

Fostul ministru a explicat că „scăderea și trecerea în scenariul verde ne-au făcut ca în exterior să nu mai purtăm masca de protecție, dar sunt anumite condiții în care va trebui. În general, în locurile aglomerate.”

3 COMENTARII

  1. Este un personaj pitoresc, pur si simplu atata poate intelectual NELU TATARU, felicitari lui LUDOVIC ORBAN ca s-a straduit sa puna in pozitii eligible in cursa pentru Parlamentul Romaniei, pentru ca a promovat personaje insipide care nu-i vor face o concurenta in cursa pentru sefia PNL.

  2. Normal ca promoveaza masca, ca doar nevasta-sa vindea in farmacia lor proprie, cand el era menestrel al sanatatii mintale CoVidene, masti LA SUPRAPRET, SI FARA CHITANTA PENTRU CUMPARATORI! DeNeAua s-a luat de Ponta pentru un onorariu de 80000 de euro, justificat cu acte, de magarul asta nu se ia ca a vindut FARA CHITANTE, adica CU INCALCAREA LEGILOR! …cam asa e cu cei din PeNaLime, protejati de statia C.I.A. coldista si de Bruxellesul lui Soros, pentru ca sunt slugi fidele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.