Acasă Actualitate „Orice om îi” place la BNR!

„Orice om îi” place la BNR!

DISTRIBUIȚI

Viorica Dăncilă, fost premier al României în guvernul PSD-ALDE și fostă candidată la prezidențiale a PSD în 2019, a fost numită consilier de strategie al guvernatorului BNR, Mugur Isărescu.

Despre Dăncilă, Marian Oprișan spunea că dacă dai o căutare pe google cu „proasta României”, rezultatul este Dăncilă.

Informația inițială a fost publicată de Antena 3. Dăncilă a fost angajată în 15 mai.

Pentru a se angaja în corpul consilierilor, din care mai fac parte circa 20 de persoane, Dăncilă a depus un dosar și a susținut un interviu.
De când a pierdut funcțiile publice Dăncilă a publicat editoriale în limba engleză, deși nu vorbește această limbă, într-un ziar israelian.

3 COMENTARII

    • Cum sa nu deosebeasca Isarescu arama de aur mai tic-tac,Veorica i-a prelungit mandatul lui Mugur la Banca Nationala in 2019 cand ea era primministru iar acum asta i-a dat o functie la Banca Nationala;ce nu am auzit eu la stirile Tv si nu scrie nici „Curentul”in articolul asta este pe cine inlocuieste Veo ca,consilier la B.N.sau daca functia asta este un post nou creat la Banca Nationala?.

  1. Aparentele pot fi inselatoare, LIVIU DRAGNEA a intrat la puscarie pe mandatul de prim ministru al doamnei Viorica Vasilica Dancila, cand liderul de la Teleorman conducea autoritar Romania prin intermediul unei clase politice psd-iste extrem de loiale si mai ales supuse si controlate dupa cel mai feudal sistem de organizare.
    Liviu Dragnea a avut indrazneala , pardon tupeul sa promoveze un proiect de lege de repatriere a aurului depozitat de BNR la Londra, practica pe care alte state din UE au pus-o in practica si este publica, in plina derulare.
    Reactia interpusilor de la BNR, precum Daniel Daianu ca @traim vermuri periculoase @ nu interesa pe LIVIU DEAGNEA iar subiectul repatrierii aurului devenise public, sensibil si culmea exista o perceptie favorabila fata de acest subiect din partea populatiei.
    Vioria Vasilica Dancila dincolo de imaginea de semi-analfabeta bine reprezentata in mod genial si inimitabil chiar de catre dumneaei, a reusit cumva sa-l pacaleasca sau altfel spus sa-l pacaleasca pe subiectele legilor justitiei, a repatrierii aurului pe seful ei LIVIU DRAGNEA, si acesta ar fi un argument zic si eu pentru care Isarescu a chemat-o, pardon recompensat-o.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.