Home Actualitate Nicușor Dan susține candidatura Bucureștiului pentru finala Europe League

Nicușor Dan susține candidatura Bucureștiului pentru finala Europe League

DISTRIBUIŢI

Primarul general al Capitalei Nicușor Dan a declarat marți că susține candidatura Bucureștiului pentru a găzdui finala Europa League din 2026 sau 2027, o inițiativă a Federației Române de Fotbal.

„Susțin demersurile inițiate de Federația Română de Fotbal privind candidatura Bucureștiului pentru a fi gazda finalei Europa League din 2026 sau 2027. Așa cum am dovedit în 2021 și 2023, Capitala României poate organiza în condiții excelente evenimente sportive internaționale de top. Iar cu acest prilej, prin organizarea acestei finale de către Bucureşti, continuăm dezvoltarea colaborării cu Guvernul României şi Federația Română de Fotbal”, a transmis Nicușor Dan.

În ultimii ani Bucureștiul a fost gazda Campionatul European de Fotbal UEFA 2020 (meciuri disputate în 2021 ca urmare a pandemiei COVID-19), meciuri din cadrul Campionatului European U21, Campionatul Mondial de Baschet 3×3 pentru Tineret, Campionatul Mondial de Polo U20 – 2023, prima etapă din Grand Chess Tour 2021, a reamintit Nicușor Dan.

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat marți că vrea să organizeze finala Europa League din 2026 sau 2027 pe Arena Națională.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.