Acasă Actualitate Noi acuzații din interiorul PSD: Guvernul Ponta a blocat două investigații OLAF,...

Noi acuzații din interiorul PSD: Guvernul Ponta a blocat două investigații OLAF, pentru Dragnea – Tel DRUM și Ghiță-Asesoft

DISTRIBUIȚI

Urmând exemplul fostului lider PSD Victor Ponta de începe să vorbească, tot mai mulți politicieni fac declarații publice despre ceea ce știu din interiorul PSD. Marian Vanghelie fostul primar al sectorului 5 a făcut joi seară acuzații grave la emisiunea Romania 9 de la TVR 1. Fostul edil a afirmat ca investigația OLAF asupra firmei Tel Drum ar fi fost blocată de guvernul Ponta.

Vanghelie a susținut și că firma Asesoft a fostului deputat Sebastian Ghiță se afla în vizorul OLAF. În acest caz, a afirmat Vanghelie, prietenia lui Sebastian Ghiță cu Victor Ponta a blocat investigația: „În 2012, vă spun de lucruri reale, pe hârtia care a venit la guvern, la care domnul Teodorovici era ministru, să nu greșesc data exactă, nu știu dacă era 2012, domnul Ponta era prim-ministru și care spunea de la OLAF ceea ce spun azi de Tel Drum, era și Asesoft. Și d-aia Ponta nu a dat-o când era prim-ministru”, a spus Marian Vanghelie, declarația acestuia fiind tradusă ulterior de jurnaliștii TVR.
TVR nu l-a putut contacta pe Victor Ponta, foarte vocal în rest, pentru a obține o reacție.

Foto: Revista 22

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.