Acasă Actualitate Norica Nicolai – între circ și horror pe micile ecrane

Norica Nicolai – între circ și horror pe micile ecrane

DISTRIBUIȚI

Dacă påine și circ vrea poporul, asta va avea. Și nu de la oricine, ci de la trustul felixian Intact, care ne va oferi o nouă emisiune de „divertisment“, de calitate bineînțeles… chipurile. OTV-ul va avea concurență serioasă såmbătă seara, cånd, adulterinul bålbåit Lucian Måndruță a.k.a Lucian Bålbuță (prietenii știu de ce!) va revărsa în casele romånilor un nou amestec de umor suburban pentru IQ-uri scăzute. Emisiunea „Påine și Circ“, de parcă nu e de ajuns numele, o va avea invitată, la „premiera“ de såmbătă seară, pe grațioasa liberală și libertină, Norica „Conan“ Nicolai. Într-un mic teezer prezentat marți de Lucian Måndruță, acesta ne-a prezentat-o pe șefa delegației PNL la Parlamentul European într-o ipostază inedită… și nedorită, probabil, de majoritatea bărbaților, zicem noi. Cu o eleganță vecină cu a unei orci, doamna Nicolai se joacă cu Lucian în jacuzzi cu rățuște și alte animăluțe roz, conform  imaginii preluate de pe reportervirtual.ro. Amåndoi îmbrăcați – slavă Domnului -, au hotăråt să ofere „circ“ (mai degrabă imagini șocante cånd ne gåndim la cum îi vor sta hainele ude lipite de corp doamnei Nicolai) și au sărit în jacuzzi pentru a executa un divertisment de calitate marca OTV, pardon Antena 1. Tot pe acolo. Atmosfera este completată de un cocktail așezat romantic în prim plan. Bine măcar că Lucian preferă angajatele Antenei, deși, la cåt de des apare doamna Nicolai la emisiunile nocturne ale trustului, cred că poate trece și dånsa ca amploaiată felixiană. Adică fericită, la asta ne refeream, bineînțeles.
Le vom acorda totuși anteniștilor prezumția de nevinovăție și nu vom spune că scena e un plagiat ordinar după „cazul Vulpe-Baconschi“, cei doi diplomați-amorezi care depănau nostalgici, undeva prin 2007, amintiri din jacuzzi… el în Franța, ea în Australia.
Suntem, de asemenea, de părere că un astfel de exhibiționism televizat este dezgustător și josnic din partea unei doamne ca Norica Nicolai. Cu toate acestea, am dori să îi mulțumim distinsei liberale că măcar nu a venit în costum de baie pentru bălăceala de senzație în platoul lui Voiculescu. Cine știe, poate într-o emisiune viitoare o putem vedea la lupte în noroi sau împachetări cu nămol de la Techirghiol. Țineți aproape… sau mai departe!
Din jacuzzi, direct la securitatea europeană
Prezența Noricăi Nicolai într-un jacuzzi, alături de oricine dorește domnia sa, nu cred că ar putea interesa pe cineva dacă doamna cu pricina n-ar fi un reprezentant oficial al României. Potrivit datelor oficiale de pe site-ul Parlamentului European, Norica Nicolai este vicepreședintele Subcomisiei pentru securitate și apărare, membră în Comisia pentru afaceri externe și în Comisia parlamentară de cooperare UE-Rusia, precum și membru supleant în Comisia pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne, în Comisia pentru drepturile femeii și egalitatea de gen și în Delegația pentru relațiile cu Adunarea Parlamentară a NATO. Pozițiile importante deținute în PE nu cadrează deloc cu bălăceala în jacuzzi, alături de Mândruță și rățuștele sale din plastic.
Tocmai de aceea am solicitat o poziție oficială președintelui Parlamentului European și grupului ALDE, din care Norica Nicolai face parte. I-am întrebat simplu dacă atitudinea doamnei Nicolai cadrează cu statutul de parlamentar european. Deși până la ora închiderii ediției n-am primit niciun răspuns la solicitarea noastră, se pare că Norica Nicolai a primit unul care a enervat-o cumplit.
Norica a răspuns în locul președintelui PE
Atât de mult s-a enervat Norica, încât nici măcar nu a așteptat să scriem ceva în ziar și a fabricat ea o știre pe care a trimis-o la un site prietenos cu domnia sa. Astfel, ieri spre seară, site-ul Inpolitics dădea o știre „șocantă“: Norica Nicolai a fost „turnată“ președintelui PE, Jerzy Buzek, de către cotidianul „Curentul“, pentru că a participat la o emisiune mondenă. De unde au aflat ziariștii de la Inpolitics de solicitarea trimisă de ziarul „Curentul“ la Bruxelles și care nu apăruse nici în ediția tipărită și nici pe site-ul ziarului, este un mister, la care cu siguranță doar Norica Nicolai are răspunsul. Deranjat probabil că s-a aflat la Bruxelles despre escapadele sale în jacuzzi cu Mândruță, europarlamentarul PNL s-a grăbit să ne înfiereze înainte ca noi să scriem un rând despre domnia sa (o facem acum). Mai mult, Norica a declarat că președintele PE ne-a răspuns cu un „no comment“ deși, repet, nu am primit un răspuns oficial până la închiderea ediției. „Mi se pare absolut jenant acest demers al unui organ de presă profund devotat puterii actuale, o încercare de compromitere a politicienilor care nu sunt pe placul lui Traian Băsescu, dar, în același timp, o încercare de compromitere a României, ca stat european.“, a declarat Norica Nicolai pentru Inpolitics. Din declarația furibundă înțelegem că noi suntem de vină pentru compromiterea imaginii României și nu domnia sa, care se bălăcește cu rățuștele în emisiuni televizate. Este departe de noi această chestiune cum că dorim să ne discredităm țara la UE, dar credem că o astfel de atitudine din partea unui demnitar român, de a se „distra“ în jacuzzi la televizor spre deliciul unor primate oteviste, nu face cinste nici României, nici poziției sale de europarlamentar, deci reprezentant al statului român la PE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.