Acasă Actualitate Țiganiada – marea bișniță

Țiganiada – marea bișniță

DISTRIBUIȚI

Problema țigănească, umflată cu pompa de Centrul de Resurse Juridice moșit de liberali

Zilele trecute a stârnit stupoare intervenția „deontoloagei“ Tatiana Alina Mungiu Pippidi în beneficiul lui Marean Vanghelie, aceasta susținând că mâna dreaptă (și neagră) a șobolanului rozaliu Viorel Hrebenciuc ar fi ținta răutăților datorită culorii pielii și a originii etnice. Teza oengistei de profesie este că societatea românească ar fi infestată de virusul antițigănesc, antisemitic etc. și are tendința de a-l persecuta pe sărmanul Vanghelie nu pentru că ar fi un interlop, cum l-a calificat chiar colegul său de partid, Vasile Dancu, ci deoarece românii ar fi bolnavi de xenofobie. Desigur, medicul care ar trebui chemat la capul românilor, pentru a le scoate din cap fobiile (închipuite n.n), ar fi chiar ea, madame Mungiu, obsedată în general de problematica alogenilor și de teme „artistice“ cu caracter sexual.
Partenera Tatianei Mungiu, Renate Weber, ajunsă europarlamentar pe listele PNL, se crede și ea tot un fel de doctoriță plasată tam-nesam la capul românilor,  iar oengeul moșit de ea, Centrul de Resurse Juridice, s-a transformat într-un fel de jandarm al societății românești.
Statul român este penalizat prin  „rapoarte de contravenție“ trimise la Înalte Porți, instanțe internaționale care ar urma să ne aplice mustrări și sancțiuni pe tema contravențiilor presupuse care ar fi făptuite de români la adresa minorităților. Aceleași eterne organizații se ocupă simultan de persecutarea maghiarilor, a țiganilor și a homosexualilor, ridicând bani din nenumărate direcții, fonduri dedicate găsirii de soluții – care, evident, nu vin niciodată, că dacă s-ar găsi rezolvări autentice s-ar stinge robinetul de bani.
Așa de bine s-au găsit soluții, încåt acum întreaga Europă, foste regate și imperii, tremură de frica haitelor de țigani poposiți la jaf pe meleagurile contribuabililor europeni, cei care au tot pompat bani în cele cåteva oengeuri romånești „de profil“ abonate la resursele financiare europene.

Falsa discriminare – pretext al manglirii de fonduri

Cu cåt se fac mai multe sesizări, cu atåt mai mănoasă e afacerea, deoarece astfel de organizații beneficiează de sume enorme de bani, sume care s-ar subția corespunzător dacă dispar „problemele“. Acolo unde ele nu sunt, se inventează.
Departamentul de Stat american a publicat un astfel de material în care se arată cu degetul moralizator către autoritățile romåne, raportul pe anul 2009 fiind realizat și prin contribuția oengeului fondat de Sörös. Autorii materialului sunt acuzați de senatorul PD-L Iulian Urban că au distorsionat voit și cu rea-credință datele „din teritoriu“, ba mai mult, au fost interpretate exact pe dos acțiunile realizate de acesta în beneficiul întregii comunități din circumscripția sa electorală din județul Ilfov. În raportul respectiv se afirma că, „în luna iulie, Iulian Urban, vicepreședintele Comisiei Juridice a Senatului, a elaborat un protocol pe care autoritățile locale urmau să îl semneze, alături de comunitatea rromă – ce includea șapte condiții pe care rromii din Balotești, presupușii autori ai mai multor infracțiuni, trebuiau să le respecte. Mai multe ONG-uri au redactat o scrisoare de protest împotriva protocolului. CNCD anchetează și o plângere împotriva lui Iulian Urban pentru includerea de mesaje antirromi pe blogul personal“.
Scandalizat, senatorul Iulian Urban a adresat o interpelare Centrului pentru Resurse Juridice, însă organizația nu a catadicsit să ofere niciun fel de răspuns. Iulian Urban desființează „argumentele“ oengiștilor multimilionari, care și-au făcut un business de vis din „afacerea țigănească“:
„Văzånd faptul că v-ați permis să mințiți cu nerușinare atunci cånd ați trimis informații inexacte despre persoana mea, informații ce sunt acum cuprinse în documentul http://romania.usembassy.gov/media/2010/2010_rhr_ro.html, vă comunic pe această cale faptul că vă solicit să îmi precizați următoarele:

A. Care sunt victimele «persoane de etnie rromă cu cetățenie romånă» care au depus o plångere împotriva mea în 2009 pe motiv că au fost discriminați de subsemnatul?
B. În ce fel, cånd și cum, Centrul pentru Resurse Juridice a contribuit cu sume de bani, bunuri la îmbunătățirea situației financiare, sociale și culturale a rromilor din comuna Balotești, județul Ilfov, dacă tot clamați grija față de această etnie conlocuitoare din Romånia?
C. Cum ați demonstrat faptul că subsemnatul i-am discriminat pe rromii din Balotești, județul Ilfov, așa cum ați indicat în mod mincinos în raportul dvs trimis autorităților americane, în condițiile în care împreună cu autoritățile locale am decis următoarele măsuri «discriminatorii» la adresa rromilor nomazi din Balotești:

1. Li s-au dat loturi de pămånt să își facă case pentru a renunța la stilul de viață nomad – precizez aici faptul că rromilor din Balotești li s-au dat aceste loturi de pămånt în mod preferențial, adică înaintea tinerilor romåni care aveau cereri depuse la primărie. Dacă cineva a fost discriminat atunci, aceștia sunt tinerii romåni care locuiesc în condiții groaznice în Balotești sau Otopeni, au copii mici și stau cåte 8-10 persoane într-o singură încăpere. Cu toate acestea, împreună cu comunitatea locală din Balotești am decis să dăm această șansă rromilor din Balotești și li s-au dat aceste loturi de pămånt;
2. Li s-au dat materiale de construcții să își facă case – BCA, ciment, lemn. Ce credeți că au făcut cu ele? Le-au våndut!
3. Niciodată familiile de rromi nu au plătit taxe și impozite pe teren sau casă către Primăria Balotești. Mereu ne-au motivat faptul că nu au bani, pentru că nu au locuri de muncă, așa motivånd și faptul pentru care ei sunt «nevoiți» să fure, și să tålhărească.
4. În acest context, am decis să le oferim locuri de muncă celor 500 de rromi din clanurile Păpușa etc; însă doar 50 au acceptat locurile de muncă, restul refuzånd pur și simplu, întrucât ne-au spus verde în față «cåștigăm mai bine din furat decåt dacă ne luăm serviciu»… Ce puteam să mai facem? Pentru că, spre deosebire de nu știu ce ONG-uri care vin și pleacă, noi trebuie să ne implicăm pentru că trăim în Balotești, iar aceste probleme ne apasă zilnic.
5. Am dat bani copiilor de rromi ca să meargă la școală. Au luat banii, însă pe la școală nu au trecut.
6. Eu, personal, am făcut donații către grădinițele din Balotești: televizoare, DVD-uri pentru desene animate, jucării, ba chiar am plătit pentru mai mulți copii rromi taxele de grădiniță, doar cu scopul de integrare socială a acestora.
În așteptarea răspunsului dvs scris, avånd în vedere faptul că sunteți un ONG de «utilitate publică», vă anunț pe această cale că voi depune la Parchet plångere penală împotriva persoanelor din conducerea Centrului pentru Resurse Juridice pentru propagarea acestor informații defăimătoare la adresa mea, care nu au niciun fel de bază reală“.

Afacerea țiganilor din România – o mare fraudă națională

Contactat de redacția „Curentul“, senatorul pedelist a mai precizat faptul că „CRJ face parte dintr-un grup select de alte ONG-uri care au fost extrem de deranjate de faptul că senatorul Iulian Urban a insistat pentru a fi cuprinse în Codul Civil secțiuni referitoare la căsătoriile între persoane de același sex, adopțiile de copii realizate de persoane de același sex, cerute și promovate de senator atåt din propriile convingeri, cåt și ca urmare a asociațiilor din sfera societății civile, creștine, care apără valorile familiale și tradițiile romånești.
Eu unul, ca cetățean al acestei țări, știu că am angajat în Balotești, acolo unde se desfășoară activitatea mea «infracțională», persoane de etnie rromă și contribui cu bani pentru ca rromi să își țină copiii la grădiniță și școală. Nu am văzut niciodată vreuna din pseudo-somitățile care conduc CRJ să calce pe aici, nu i-am văzut să se fi implicat vreodată în problemele rromilor din Balotești, să ajute persoanele cu probleme reale, însă ei se declară șocați de faptul că subsemnatul dorește, cică, să pornească un Holocaust la adresa lor.
Miza acestei acțiuni de «protest» a CRJ este de fapt legată de faptul că eu, ca senator, am făcut dezvăluiri despre afacerea țigănească, adică despre modul în care  majoritatea ONG-urilor care pretind că sunt interesate de soarta rromilor în realitate sunt interesate de obținerea de cåștiguri, îndesåndu-și în buzunare milioanele de euro primite de la autoritățile europene pentru integrarea rromilor, și care în fapt nu ajung niciodată la destinatarii acestora“.

Peste 100 milioane de euro – profitul obținut pe cârca țiganilor

Peste 100 milioane de euro reprezintă beneficiul rezultat din afacerea țiganilor din Romånia, de departe una din cele mai mari fraude din Romånia. Profitul nu îl obțin rromii care poate și-ar dori integrarea socială și nici societatea romånească care își dorește cu disperare ca fenomenul infracțional generat de comunitatea țiganilor să scadă. Banii ajung în buzunarele profitorilor din sfera așa-zisei societăți civile, din politică sau administrație, care au tot interesul ca această problemă a integrării sociale și economice a țiganilor să nu se rezolve. Pentru că, atåta timp cåt problema rromilor nu este rezolvată, UE va continua să trimită zeci și sute de milioane de euro în Romånia. Iar în Romånia, banii se împart frățește între ONG-uri, polițiști, politicieni, liderii comunităților de țigani. Rezultatul: ei sunt tot mai bogați, iar rromii rămån paria societății romånești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.