Acasă Actualitate Norica Nicolai – trompetista „fraudei”

Norica Nicolai – trompetista „fraudei”

DISTRIBUIȚI

Norica Nicolai dă semne de regresie infantilă ieșind la rampă cu declarații dintre cele mai aiuritoare asupra contextului electoral. Eurodeputatul PNL Norica Nicolai a declarat, la Suceava, că se pregătește fraudarea alegerilor invocånd, ca și Nica, informații super-mega secrete despre frauda prin turismul electoral, ba chiar a adăugat că Romånia „ar putea avea probleme majore privind recunoașterea alegerilor prezidențiale din acest an pentru că sunt organizate simultan cu un referendum, contrar recomandărilor europene în domeniu“. A mai susținut că, tocmai datorită suspiciunilor legate de pregătirea unei fraude electorale, „s-a cerut“ și monitorizare internațională, de la OSCE și Consiliul Europei, la alegerile din noiembrie.
Argumentația este complet tembelă, deoarece OSCE participă by default la toate alegerile din lume – de exemplu, în Statele Unite, au participat aproape 2000 de observatori ai OSCE și asta nu deoarece „s-a cerut“ de către cineva îngrijorat că Obama ar putea frauda alegerile, ci pentru că acest gen de activitate face parte din misiunea și statutul OSCE.
Biroul OSCE pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului (ODIHR) are o vastă experiență în observarea proceselor electorale, în ultimul deceniu monitorizånd desfășurarea a aproximativ 150 de scrutine din întreaga lume.
Tocmai de aceea monitorizează și alegerile din Republica Moldova, dar și pe cele din Italia sau Spania, țări în care nimeni nu-și pune probleme legate de fraudă. De altfel, În România, OSCE a fost prezent la toate alegerile, inclusiv la cele organizate de guvernul liberal al doamnei Nicolai, pe care se pare că o plătim degeaba să ne reprezinte la Bruxelles, întrucât nu știe nici măcar mecanismele simple ale democrației.
La noi vor fi prezenți 25 de observatori conduși de un rus, Vadim Jdanovici, iar delegația a primit invitație oficială chiar din partea Guvernului României la solicitarea președintelui Traian Băsescu, care a declarat la data 15 octombrie că premierul va semna aprobarea ca OSCE să aibă observatori la alegeri, pentru a se îndepărta orice suspiciune de fraudare a alegerilor în acest an.

„Tertipuri politice ieftine“

Așadar, nu „s-a cerut“, ci Traian Băsescu a cerut, ceea ce Norica știa foarte bine, însă discursul manipulativ al fostei vânzătoare de rachete nu se dezlipește în ruptul capului de actuala europarlamentară, care nu se poate abține să arunce rachete în continuare, oriunde găsește un microfon cât de mic, fie și la Suceava, dacă în altă parte nu are loc.
Evident, marota Noricăi Nicolai este Traian Băsescu, „a cărui campanie este în afara legii“, în opinia sa.
În 2003, pe vremea partidului stat al Bunicuței criminale Ion Iliescu, Teodor Stolojan, la vremea aceea lider PNL, solicita la Bruxelles Uniunii Europene să monitorizeze procesul electoral din 2004 din România, existând suspiciuni de fraudare a alegerilor. Mircea Geoană, la vremea aceea ministru de Externe, a sărit ca ars spunând că „acest gen de afirmații fără acoperire sunt în complet dezacord cu gradul de democratizare din România. Se creează o falsă problemă. Ceea ce face domnul Stolojan este un tertip politic ieftin“, a mai spus Geoană.
Ce face Geoană acum, chirăiala pe la toate colțurile pe tema potențialei-eventuale-posibile-incredibile fraude din 22 noiembrie, însă, nu ar fi tertip politic ieftin.

Norica – lupul moralist

Trompetista Norica are un tupeu de neegalat, să vină acum să invoce cu morgă moralistă povești despre fraude, când ea a făcut parte din combinații dintre cele mai toxice, nu doar sub raport moral. Pentru cei care au uitat, reamintim ce am publicat tot noi în „Curentul“, actuala gheonoaie din Parlamentul European a fost administratora firmei Prodigo SA, companie de bandiți la nivel înalt care a fost principalul sprijinitor al traficului cu arme către Iran, Irak și alte țări din zonă. Unul dintre fondatorii societății, creată în anul 1997, Ion Busuioc, a fost cercetat de DIICOT tocmai pentru trafic de armament.
Acționariatul pestriț al Prodigo SA cuprindea nume sonore astăzi: col. Costică Lapteș, Cornel Nicolai (soțul distinsei europarlamentare habarniste), liberalii Norica Nicolai și Eugen Nicolăescu, Shimon Nahor, Ion Busuioc – interpusul lui Nahor în firmele din Panama, Cipru, Rusia și Republica Moldova, Dan Mocănescu, lider de sindicat din industria de armament, col. Nemțeanu – fost director ROMARM Arsenalul Armatei, col. Samoilă Stoica – atunci în Direcția Specială a Guvernului, și, de asemenea, celebrul terorist de azi, Omar Hayssam.
Societatea Prodigo SA se ocupa, oficial, de preluarea serviciilor externalizate din industria de apărare a României – neoficial, cu trafic de armament, banii rezultați fiind apoi „spălați“ prin firme de tip suveică din România, dar mai ales prin Armitech Company Ltd (Panama), Armipex Highlech Ltd (Cipru) – off-shorr-urile agentului israelian Simon Nahor și firma Saltech (cu patru acționari: Nahor, Omar Hayssam, Ion Busuioc și Costică Lapteș, precum și trei subsidiare, în Cipru, Rusia și Moldova).
După ce ai stat pe genunchii lui Hayssam și ai împărțit dividentele cu teroriști, să vii acum să turui ca o fecioară despletită despre fraude și OSCE este cel puțin ridicol. Ca specimen de hahaleră guralivă, Norica Nicolai ar merita tot interesul antropologilor lui Crin Antonescu, cel care își manifesta optimismul antropologic cu privire la Ion Iliescu, dar având în vedere că madama ne reprezintă la nivel european, hazul de necaz nu-și prea are locul. Disperați că nu vor izbândi trântirea marinarului, găștile reunite ale patricienilor și ilieștilor s-au apucat de chițăit din răsputeri pe tema fraudei, tocmai pentru a justifica ulterior mama de bătaie încasată. Mama de bătaie o vor încasa însă de la români, nu de la Băsescu, așa că ar trebui să se bucure că vor avea parte în sfârșit de contact cu poporul, că între ei contactele au dus deja la combinații împotriva naturii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.