DISTRIBUIȚI

Fostul tractorist Paul Stănescu dă interviuri în care încearcă să acrediteze ideea că președintele Klaus Iohannis a convins-o pe țopica din Videle, Viorica Dăncilă să candideze la prezidențiale. Președintele a negat amuzat informația dar chiar dacă ar fi fost așa, prost nu cine cere, ci cine dă, în cazul de față cei din PSD care au votat asemenea candidată.
Întrebată și ea de jurnaliștii de la mainnews.ro, Dăncilă a spus că „Domnul Paul Stănescu nu știe despre ce vorbește. S-a văzut modul în care m-am poziționat față de domnul Klaus Iohannis și cât de „ușoară” a fost această luptă. Eu cred că domnul Stănescu voia să candideze dânsul pentru a obține locul șase sau șapte. Aceste acuzații nefondate pentru un lider de partid arată că nu poate să țină unită o echipă. Nu este corect să se răzbune pe unul, sau pe altul”, a spus Dăncilă.

Artizanul candidaturii lui Dăncilă la prezidențiale a fost însă Anton (Tony) Pisaroglu consilier onorific al fostului prim-ministru pentru relaţii internaţionale.
Anton Pisaroglu s-a născut în 1984 la Tecuci, a absolvit în 2006 Academia de Educație Fizică și Sport din București și a fost rugbyst de performanță timp de 11 ani la Steaua și la Focșani, fiind selecționat și la naționala de rugby în 7 a României, precum și la cea militară. Acesta a fost timp de 5 ani șeful securității și protocolului la compania imobiliară Monolit Development a lui Dragoș Dobrescu. Pisaroglu și-a făcut treaba atât de bine încât nici fotografii cu Dragoș Dobrescu, „miliardarul fără chip” nu au existat pe internet până în 2016, când acesta a fost fotografiat la o percheziție, fotografiile apărând pe miscareaderezirentă.ro. Vezi foto AICI.
Potrivit CV-ului său, în 2013, timp de 3 luni, a fost consilier de securitate în Africa, în Burkina Faso, pentru compania minieră Pan African Minerals a miliardarului de origine română Frank Timiș, fișa postului incluzând elaborarea și implementarea de planuri de securitate pentru toate obiectivele companiei, asigurarea protecției pentru inginerii și geologii acesteia, precum și colaborarea cu autoritățile locale, dar și cu misiunile diplomatice românești din zonă.
În vara lui 2013 s-a întors la grupul Monolit al lui Dobrescu, unde a lucrat ca specialist în marketing și PR până în 2015, când a plecat în Cambodgia ca business developer pentru dealerul auto german Auto Lehmann GmbH.
Apoi 1 an și 4 luni a fost consilier de securitate la compania Trinity Real Estate. În 2016 a urmat la Universitatea Yale din SUA un curs de specializare de 2 luni în științe politice și unul de 3 luni la Universitatea din Londra, pe tema „Securitatea informației”.
A lucrat, o perioadă concomitent, pentru 2 firme de consultanță din Washington, una specializată în consultanță politică și afaceri guvernamentale pentru clienți din Europa Centrală, Rusia, Eurasia și Africa Subsahariană (Washington East West Political Strategies), cealaltă în comunicare strategică pentru corporații și clienți de private banking (Simargl International Corporation).
El a convins-o pe Dăncilă să candideze, asigurând-o că are șanse mari să iasă președintă, bazându-se în special pe voturile „femeilor și mamelor”. Pisaroglu a fost șeful echipei de consultanți a PSD pe durata campaniei prezidențiale.
Acum Pisaroglu are de încasat pe firma sa 5,9 milioane de euro de la PSD din campania electorală. PSD vrea acum un audit după ce Olguța Vasilescu a povestit că Mihai Fifor chiar a refuzat să semneze plata unor facturi.

7 COMENTARII

  1. Votul femeilor și mamelor! In Romania unde până și femeile sunt misogine! Trebuie sa mai treacă multa apa pe Dâmbovița până se va spala duhoarea celor două elene „femei și mame iubitoare”, Elena Ceaușescu și Elena Udrea, care au împuțit plaiurile mioritice și viața românilor! Iar Viorica a făcut tot posibilul sa compromită și mai tare ideea de femeie la conducere! Parca a fost intenționat făcută toată treabă, nu știu cine și a bătut joc de ea și a făcut o sa creadă că poate câștiga! Daca asta a fost strategia, atunci PSD ar trebui să ceară banii înapoi!

  2. Indiferent cine a propus-o și a sustinut-o, ne-a jignit profund inteligența…
    Ea a fost manipulată și folosită în scopul de a ne confirma că PSD nu are lideri !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.