Acasă Actualitate O grefieră de la Constanța a declarat la detectorul de minciuni că...

O grefieră de la Constanța a declarat la detectorul de minciuni că i-a înmânat o copie de pe protocolul secret cu SRI Adinei Florea, la cererea procuroarei

DISTRIBUIȚI

Dosarul protocolului publicat de condamnatul Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, a fost declinat zilele trecute de Parchetul general la DIICOT, au confirmat pentru G4Media.ro surse judiciare convergente. Jurnalistul Alin Ionescu a aflat amănunte incendiare din anchetă.

Odată cu decizia de declinare la DIICOT a dosarului care o vizează pe Adina Florea, procurorii Parchetului general au dispus soluţia de renunţare a urmăririi penale faţă de grefiera de la Parchetul de pe lângă Curtea de apel Constanţa căreia Adina Florea i-ar fi cerut să facă o copie xerox după protocolul SRI-Parchet din 2016, au explicat sursele G4media. Grefiera ar fi recunoscut în faţa anchetatorilor că Adina Florea i-a cerut să facă o copie, pe care i-a înmânat-o. Supusă detectorului de minciuni, grefiera ar fi trecut testul, spun sursele G4media. Adina Florea era adjunctul procurorul general al PCA Constanţa şi şefa structurii de securitate a acestui parchet, adică direct responsabilă cu documentele clasificate. Citește integral la g4media.ro.

Foto:G4Media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.