Acasă Actualitate O nouă amânare a sentinței în cazul COLECTIV

O nouă amânare a sentinței în cazul COLECTIV

DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel a amânat din nou sentința în dosarul COLECTIV pentru data de 12 mai.

Tribunalul București i-a condamnat pe 16 decembrie 2019 pe patronii clubului Colectiv la câte 11 ani și 8 luni de închisoare cu executare: Anastasescu George Alin, Mincu Costin, Gancea Paul-Cătălin.

Pompierii Radu Antonina și Matei George-Petrica au primit câte 9 ani si 2 luni inchisoare cu executare.

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani și jumătate de închisoare cu executare.

Angajatele Primăriei Sectorului 4 Iofciu Aurelia și Ganea Luminița Larisa au primit 8 ani, respectiv 7 ani de închisoare cu executare iar Moţoc Sandra Ramona – 3 ani inchisoare cu suspendare

Patroana firmei de Artificii, Niţă Daniela Ioana a primit 12 ani si 8 luni inchisoare cu executare iar soțul său Niţă Cristian Mihai – 3 ani si 6 luni închisoare cu executare.

Pirotehniștii au primit câte 9 ani și 8 luni, Zaharia Viorel respectiv 10 ani cu executare Marian Moise.

Daunele acordate variază între 50.000 de Euro și 500.000 de Euro celor 113 de părți vătămate.

1 COMENTARIU

  1. Aici unde sunt eu bani de la stat sau primarii se dau foarte greu,de exemplu in cazul asta ISU platea doar daca localul unde a fost concertul avea autorizatie de la pompieri sa organizeze spectacolele pirotohnice in conditziile in care era sala aia(cu polieser in interior),daca organizatorul nu avea autorizatia asta dar tot a facut spectacol pirotehnic vina este doar a patronului,a firmei de artificii si a formatiei muzicale,ei sunt singuri vinovatzi nu pompieri,poate si angajatzi primariei sunt vinovatzi pentru ca au permis sa fie organizat spectacolul ala fara sa verifice,dar aici s-a mers pe principiul”las ca merge si asha”si a mers pana a luat foc pentru ca nu a fost asta primul spectacol din Romania in care organizatori nu au respectat legea dar in catzul asta GHINION a luat sala foc si s-a lasat cu zeci de mortzi si peste o suta de ranitzi.
    Pacat pentru cei mortzi sau cei care sufera dar pompieri sunt ultimi vinovatzi si chiar daca sunt cei doi pompieri vinovatzi pentru ca au luat spaga ca sa inchida ochi asta nu inseamna ca trebuie sa plateasca instituzia(adica sa se plateasca din bani statului sau totzi romani altfel zis)pentru niste functzionari coruptzi,caci cine a fost mituitorul?,nu tot organizatorul spectacolului,nu stiu intreb si eu.
    Deci mai incet cu atacul la bani publici pentru ca bani astia sunt bani tuturor romanilor si nu este normal sa plateasca totzi romani pentru organizatori unui spectacol si o firma de artificii adica niste privatzi carora cat le-a mers treaba au imcasat banii iar cand au dat de belea sa plateadca in solidar cu ei totzi romani pentru ca ei au corupt si angajatzi(pompieri)statului si pe cei din primarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.