Acasă Actualitate O primăriță de la PSD și soțul său au încercat să omoare...

O primăriță de la PSD și soțul său au încercat să omoare un procuror

DISTRIBUIȚI

Primarul din localitatea bihoreană Brusturi, Livia Bârlău (PSD), şi soţul său au fost trimişi în judecată pentru tentativă de omor, fiind suspectaţi că l-au bătut pe un fost procuror, în incinta unei firme, după care l-ar fi abandonat acolo. Bărbatul ar fi lovit victima inclusiv cu un cleşte de tăiat metal. Cei doi îl băbuiau pe fostul procuror că se află în spatele unor reclamaţii împotriva lor, soldate şi cu o anchetă penală pe numele primăriţei, pentru fraudă cu fonduri guvernamentale. Familia Bârlău a fost arestată preventiv pe 4 noiembrie 2021.

Potrivit procurorilor, în 29 septembrie, în jurul orelor 13:30 – 14:00, cei doi l-ar fi lovit pe un bărbat de 62 de ani, care se afla în incinta unei societăţi comerciale din localitatea Brusturi, unde funcţionează un depozit pentru materiale de construcţii. Incidentul a avut loc în contextul unui schimb de replici şi al unor acuze reciproce între victimă şi celălalt bărbat, pe fondul unei stări conflictuale preexistente.

„În timpul agresiunii, persoana vătămată B.I. a fost trântită la pământ de suspectul B.F.P., după care acesta din urmă a lovit în continuare victima, de mai multe ori, peste corp şi în zona capului cu un cleşte de tăiat metal având lungimea de aproximativ 40 de centimetri. Concomitent, suspecta B.L.D. a lovit victima, care se afla căzută la pământ, în repetate rânduri, peste corp şi în zona capului cu mâinile şi picioarele”, se arată în comunicatul ttransmis, luni, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

În urma agresiunii, victima a suferit mai multe leziuni traumatice, cele mai grave fiind la nivelul cutiei craniene (fractură craniană), care necesită 30 de zile de îngrijiri medicale, şi o fractură la un picior, care necesită 100 de zile de îngrijiri medicale.

După încetarea agresiunii, bărbatul a rămas căzut la pământ în magazin, iar cei doi agresori au plecat fără să se îngrijească de starea victimei şi fără să solicite ajutor medical pentru aceasta.

Potrivit e-bihoreanul.ro, cei doi agresori erau primarul PSD din Brusturi, Livia Bârlău, şi soţul său, Petrică Bârlău. Aceştia l-ar fi agresat pe un fost procuror, Ioan Bodogai.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Bihor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.