Home Actualitate Oana Zăvoranu, prinsă în flagrant de șantaj. A luat 10.000 de euro...

Oana Zăvoranu, prinsă în flagrant de șantaj. A luat 10.000 de euro de la medicul estetician Marek Vâlcu

DISTRIBUIŢI

 

Oana Zăvoranu a  fost prinsă în flagrant, joi, de polițiștii bucureșteni, după ce luat 10.000 de euro de la un medic estetician pe care l-ar fi șantajat.

 Surse din politie susțin că vedeta ar fi fost denunțată de medicul estetician Marek Vâlcu ”astăzi, în jurul prânzului. Acesta s-ar fi dus sa depună o plângere oficială în care a spus ca Oana i-ar fi cerut bani pentru a nu vorbi despre o intervenție chirurgicala pe care el i-ar fi făcut-o la sâni! Sesizați de medic, polițiștii secției 12 au mers la locul faptei și au surprins-o în flagrant exact în momentul tranzacției. Imediat, ea a fost ridicata de oamenii legii și dusă la audieri.

Ea l-ar fi şantajat pe medic că dă în vileag probe ce ar dovedi implicarea acestuia în dosarul operaţiilor estetice de la Spitalul de Arşi, amenintându-l că va da presei toate informațiile pe care le deține. Zăvoranu stabilise să primească banii de la medic în cursul zilei de joi, la Spitalul „Victor Babeş” din Bucureşti. Ulterior, ea a schimbat locul de întâlnire, dorind să se vadă cu medicul în apropierea spitalului, la sediul unei clinici private. Oana Zăvoranu a fost audiată de polițiști până târziu în noapte, când a fost lăsată să plece, urmând a fi cercetată în libertate.

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.