Acasă Actualitate Olguța e indiferentă: nu-i putem mulțumi pe toți – foștii parlamentari sunt...

Olguța e indiferentă: nu-i putem mulțumi pe toți – foștii parlamentari sunt mulțumiți, primesc în medie câte 4401 lei lunar în plus la venituri

DISTRIBUIȚI

Monica Pop a explicat ieri la ieșirea de la întâlnirea cu managerii de spitale că ministrul Muncii a fost deosebit de fermă: „a spus, dacă îmi aduc aminte bine şi cred că da, că nu impresionează nicio grevă şi că orice grevă ar fi, asta este situaţia. Că a fost o modificare substanţială de salarizare, niciodată nu o să poată fi mulţumită toată lumea”, a declarat Monica Pop.

Iată însă că foștii politicieni sunt foarte mulțumiți. 506 foști deputați și 221 de foști senatori primesc pensie specială și în fiecare lună statul alocă 3,2 milioane de lei și aproape 40 de milioane de lei pe an.

Cea mai mare pensie specială de parlamentar este de 13.544 lei brut. Doi foști senatori încasează această sumă în fiecare lună, iar ea poate fi cumulată cu orice alte venituri, fie ele pensii sau salarii, informează Europa FM pe baza datelor primite de la Parlament. Citește articolul integral la EuropaFM.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.