Acasă Actualitate Omul de afaceri Marius Locic, implicat în dosarul lui Cătălin Voicu

Omul de afaceri Marius Locic, implicat în dosarul lui Cătălin Voicu

DISTRIBUIȚI

Omul de afaceri Marius Locic a fost audiat ieri timp de aproximativ patru ore de procurorii anticorupție, în dosarul în care senatorul PSD Cătălin Voicu este acuzat de trafic de influență. La ieșirea din sediul DNA, omul de afaceri nu a dorit să facă vreo declarație, precizând doar că va face mențiuni în acest sens „la momentul potrivit“. Cu toate acestea, apărătorul senatorului PSD Cătălin Voicu, prezent și el la audieri, a declarat presei, la ieșirea din sediul DNA, că Marius Locic a dat o „declarație amplă“ în dosarul în care i-ar fi cerut lui Voicu să intervină în favoarea lui. Avocatul lui Voicu a mai arătat că, de vineri, nici clientul său, nici el nu au luat legătura cu Viorel Hrebenciuc, Marian Vanghelie sau Ioan Năstase. Apărătorul a mai spus că Locic nu este singurul om de afaceri care i-ar fi cerut lui Voicu să intervină în favoarea sa într-un dosar. El a precizat că al doilea om de afaceri bănuit în acest dosar nu a fost audiat până în prezent. Întrebat cine este acesta, avocatul a spus că nu știe.
Procurorii anticorupție au dispus ca Marius Locic să nu poată părăsi Capitala timp de 30 de zile, potrivit unor surse judiciare.
Vineri, procurorii anticorupție au dispus față de Cătălin Voicu obligarea de a nu părăsi localitatea pentru o perioadă de 30 de zile, senatorul PSD fiind cercetat pentru trafic de influență. Senatorul a contestat măsura la instanța supremă, care va judeca, miercuri, plângerea politicianului. În ordonanța procurorilor prin care senatorului Voicu i s-a interzis să părăsească Bucureștiul i s-a impus, de asemenea, să nu intre în contact cu mai multe persoane. Procurorii DNA efectuează cercetări în cazul senatorului PSD Cătălin Voicu pentru că ar fi pretins și primit bani de la oameni de afaceri pentru soluționarea favorabilă a unor cauze civile și penale aflate pe rolul organelor judiciare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.