Acasă Actualitate ONU, bataia de joc a smecherilor OADO… cu sortulet

ONU, bataia de joc a smecherilor OADO… cu sortulet

DISTRIBUIȚI

– ONU a devenit bătaie de joc a unor şmecheraşi cu şorţuleţ

– Membrii unui fantomatic şi controversat ONG – OADO – şi-au tras legitimaţii de -comisari autorizaţi de Guvernul Romaniei- şi împuterniciţi de…ONU

– Reprezentanţii ONU la Bucureşti au semnalat MAE utilizarea ilegală a însemnelor instituţiei, dar autorităţile nu au dat niciun răspuns

– Întemeietorul OADU, Florentin Scaleţchi, a candidat pentru un post în Consiliul Superior al Magistraturii

– Între membrii OADO se află înalţi membri ai Masoneriei, foste cadre din serviciile secrete, generali şi colonei de poliţie

– OADO a fost recunoscută prin HG nr. 1183/28.11.2000 ca -asociaţie de utilitate publică-, finanţată de stat

– Scaleţchi, fost deputat PSD, a fost arestat de DNA anul trecut ca urmare a unui flagrant şi condamnat în martie la 6 ani de închisoare de Tribunalul Bucureşti

– În august, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis judecarea în libertate a lui Scaleţchi, urmand ca dosarul să fie trimis la Curtea Constituţională

– Au intervenit public pentru Scaleţchi oameni politici din sfera PSD, dar şi din Masonerie

– Gheorghe Florea, mare mason, este -comisar- OADO

Legitimaţiile masive ale comisarilor OADO poartă însemnele Organizaţiei Naţiunilor Unite şi autorizarea Guvernului Romaniei din 26 mai 1990. Problema este că la acea dată, ţara noastră nu avea un guvern legitim, iar însemnele ONU sunt folosite ilegal. Reprezentaţa Naţiunilor Unite la Bucureşti habar nu are că OADO se foloseşte de însemnele ONU. De-a lungul timpului, mai multe persoane dubioase s-au perindat prin OADO. Preşedintele-fondator, escrocul Florentin Scaleţchi, a fost judecat şi condamnat pentru corupţie. L-a succedat -revoluţionarul- Gelu Voican Voiculescu. Masonul-ospătar de grad 33, Gheorghe Florea figurează şi el pe lista OADO.

Dacă ai norocul să îţi pice pe mană o legitimaţie de comisar al Organizaţiei pentru Apărarea Drepturilor Omului din Romania, prima impresie este că ai dat peste vreun agent FBI. Legitimaţia legată în piele cu medalion metalic masiv, aduce mai degrabă cu o decoraţie comemorativă, decat un document de identificare. Surprizele nu se opresc aici. Pe langă însemnele OADO, pe faţă şi pe spate, în filigran, se găsesc însemnele Organizaţiei Naţiunilor Unite, dar şi autorizarea… Guvernului Romaniei din mai 1990.

Reprezentanţa Naţiunilor Unite la Bucureşti habar nu are că OADO foloseşte însemnele ONU

Cristina Bălan, reprezentant al Centrului de Informaţii ONU de la Bucureşti, ne-a declarat că utilizarea însemnelor oficiale ale Organizaţiei Naţiunilor Unite este restricţionată şi nu poate fi autorizată decat de către Secretarul General al Organizaţiei Naţiunilor Unite. Centrul de la Bucureşti nu a fost informat de faptul că OADO utilizează însemnele ONU pe legitimaţiile membrilor săi. Singura măsură pe care o pot lua împotriva celor care folosesc ilegal însemnele ONU este de a atrage atenţia instituţiei respective asupra faptului că -a încălcat o rezoluţie şi că trebuie să înceteze imediat să utilizeze însemnele Organizaţiei Naţiunilor Unite-. OADO nu este singura organizaţie care a -abuzat- de însemnele ONU. MAE şi Guvernul Romaniei au fost informaţi asupra ilegalităţilor, dar nu au reacţionat.

Organizaţia infractorilor, autorizată de Guvernul Romaniei

Conform site-ului oficial, OADO a fost înregistrată la Judecătoria Sectorului 1, Bucureşti şi ar fi fost autorizată la data de 26 mai 1990 de… Guvernul Romaniei ! Or, primul guvern legitim postdecembrist a fost investit în 28 iunie 1990. Site-ul în sine este o adevărată odă la adresa unui infractor. Preşedintele Organizaţiei pentru Apărarea Drepturilor Omului, Florentin Scaleţchi, a fost condamnat, la jumătatea lunii martie de magistraţii Tribunalului Bucureşti la şase ani de închisoare, pentru corupţie. Scaleţchi a fost reţinut de procurorii anticorupţie, în 1 noiembrie 2006, în timp ce primea 10.000 de euro, prima tranşă din şpaga cerută pentru o intervenţie pe langă şeful DNA Braşov. Acesta urma să acorde, prin Scaleţchi, o soluţie ce ar fi urmat să favorizeze inculpaţii unui dosar de evaziune fiscală.

Gheorghe Florea, comisarul-mason OADO

Ziarul -Curentul- prezintă în exclusivitate legitimaţia de -comisar- şi de mason al unui alt personaj controversat, membru OADO. Gheorghe Florea este mai cunoscut pentru calitatea de patron al echipei Fulgerul Bragadirul.

Numele său a revenit recent în atenţia publică datorită lui Traian Băsescu, care a semnalat prezenţa la Bucureşti, în perioada campaniei celor 322, a unui personaj conectat la serviciile secrete ruseşti, mare mason, pe numele său Kondiakov, trimis de Putin să ia pulsul Coaliţiei anti-Băsescu.

Ulterior, senatorul PNL Radu Stroe a confirmat că Aleksandr Kondiakov a venit să se întalnească cu Tăriceanu însoţit -de doi romani influenţi în masoneria romană-. Unul dintre aceştia era Gheorghe Florea, masonul -Bragadiru-, despre care se zvonise că vroia să preia conducerea masoneriei romane, avand susţinerea masoneriei ruse. Florea a fost înainte de *89 ospătar la o unitate din Turnu Severin. Este apoi transferat la UM 01908 AA pază obiective speciale din Ghencea, unde serveşte ca bucătar, ocazie cu care îşi face relaţii printre ofiţeri. I-a fost simplu să se avante pe culmile masoneriei deoarece purta deja sortuleţ. Acum Florea este înalt demnitar al masoneriei romane (gr.33), conducător al Ritului de Memphis-Misraim.

Masoneria din Romania -a dus naibii identitatea noastră naţională-

În aprilie 1997, senatorul PDSR Radu Timofte, viitor şef al SRI avertiza: -Masoneria are tendinţa să ocupe toate funcţiile importante în Stat din Romania-. (…)

-Atat preşedintele comisiei senatoriale de apărare cat şi ministrul apărării Victor Babiuc sunt masoni şi probabil că mai sunt mulţi alţii nu doar în ministerul respectiv, ci şi în celelalte. Mi-e teamă că vom ajunge într-o zi să fim conduşi numai de către cei care fac parte din astfel de organizaţii şi atunci s-a dus naibii şi identitatea noastră naţională şi tot ce înseamnă cultura şi tradiţia romanească-, afirma Timofte. După numai caţiva ani, masoneria romană a devenit -asociaţie de utilitate publică-, printr-o hotărare a guvernului Năstase. Finanţată de la bugetul de stat şi condusă de omul de casă al lui Năstăse, Eugen Chirovici, cel care a primit -lumina- de la acelaşi Kondiakov – Marele Secretar al Marii Loje Naţionale a Rusiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.