Acasă Actualitate Oprescu arestat pentru 40 de zile în Grecia, spre deosebire de Steinmetz...

Oprescu arestat pentru 40 de zile în Grecia, spre deosebire de Steinmetz care a fost eliberat imediat

DISTRIBUIȚI

Sorin Oprescu și Elena Udrea au visat că la fel ca în cazul miliardarului israelian Benny Steinmetz, magistrații greci nu vor ține cont de condamnările din România.

La sfârșitul lunii martie 2022, Benny Steinmetz a fost reținut în Grecia în urma mandatului european de arestare emis de România dar a fost eliberat imediat. În cazul lui Sorin Oprescu, magistratul în fața căruia a fost prezentat astăzi a decis ca pe parcursul următoarelor 40 de zile, cât un complet de judecată va analiza dosarul său, acesta să rămână în arest, în închisoarea de maximă siguranță din Atena.
Medicul spera să obțină bunăvoința acestui magistrat și pe baza faptului că are un domiciliu în Atena, să obțină cercetarea în stare de libertate.

Sorin Oprescu dorește ca dosarul lui să fie rejudecat în Grecia pentru că el consideră că nu a avut parte de o judecată dreaptă în România.

Fostul primar al Capitalei a fost dat în urmărire generală după ce a fost condamnat definitiv la 10 ani și 8 luni de închisoare în 13 mai pentru luare de mită, spălare de bani, grup infracțional organizat și abuz în serviciu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.