DISTRIBUIȚI
intră peste sluga lui firea cliseru

După ce ieri prim-procurorul Ionel Corbu de la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul București anunța că Jandarmeria nu trimite actele solicitate de procurori motivând că s-a întrerupt curentul electric, astăzi acesta a anunțat că Prefectura Capitalei a refuzat să transmită ordinul de evacuare a Pieței Victoriei semnat de Speranța Clișeru pe 10 august ora 23.11, răspunzând procurorilor să se adreseze Jandarmeriei.

”Am cerut de la prefectură ordinul de intervenție încă din data de 11 august, suntem în așteptarea lui. Am primit răspuns de la prefectură să îl cerem de la Direcția de Jandarmerie București, deși îl puteam primi de la prefectură, au și ei exemplarul 2”, a spus Ionel Corbu.

El a adăugat că ”din punctul meu de vedere sub nici o formă actele de agresiune exacerbată nu se justifică, pentru că există multiple modalitati de estompare”.

 

 

16 COMENTARII

 1. „Exista multiple modalitati de estompare”!? Cand se trimit catre forta militara a statului zeci de bucati din borduri, cum le… estompezi dle procuror? Una din metode ar fi s-o rupa la fuga spre casa jandarmii si sa lase sa fie ocupat sediul guvernului – cladire cu regim militar. Iar tu, ca procuror, sa „consfintesti” evenimentul potrivit mintii tale !!! Pe ce lume traiti, domnilor? Un asemenea procuror in SUA n-ar avea loc nici la maturat strada. Amin !
  PS. Da, am citit regulamentul. Potrivit lui am reluat expresia procurorului, care ar trebui sa explice cateva din „modalitatile de estompare” Poate ne amuza cu: „sa-i roage frumos sa nu mai arunce cu pietre si excremente in armata organizata a statului sau sa vina a doua zi la dl. procuror cu parintii tunshi.

   • Și aia 50 lei de persoana ești cu capul, cum poți sa lași asa coment dacă mata tactu, sorta fiță fiu sau orice persoana draga ție erau cocoșat cu bătaia îți convenea ridicau în slavi în continuare jandarmeria??? Ieșiți în strada sa simțiți pulanele pe pielea voastră și după sa vad mai exista reacții de genul

  • Tudorica du te ma nene la cules gutui si lasa comentariile .nu ai treaba cu realitatea .. ti era frica de borduri ?! Dar ca 99 % din poporul roman moare de foame e bine ? Ce pula mea vrei sa faca lumea …sa aplaude la usa guvernului?! Idiot

  • Tudorică nu mai compara cu SUA dacă ar fi fost așa într-o țară democratică Dragnea și dancila pe 11.08 trebuia să-și depună demisia la prima oră.

  • Gazele date de jandarmi le estopau cu borduri nu e normal ???
   Cu ce ai vrea cu hârtie igienică si șervețele sau bidoane de plastic contondente .
   Nu am vazut sa fii scos nebunii bordurile până nu au dat cu gaze de au făcut prăpăd. E logic ca trebuiau să facă si ei ceva doar nu trebuia sa îndure gazele.

 2. Este dezgustator ! Romanilor, cetateni de rind, nu li se respecte drepturile omului din Carta Natiunilor Unite! Mai mult, sint gazati ca in Siria. Unde este raspunsul international la folosirea gazelor impotriva populatiei?

 3. Dl Tudorica, nu luati de bun tot ce vii s-a spus la tv Antena 3. Si, dacă nu ma credeti pe mine, puneti-vă o intrebare simpla: cum se face ca a doua zi nu s-a mai înregistrat nici măcar un caz de huliganism??? Au dispărut toți huliganii, așa, peste noapte????

 4. Obstrucționarea justiției la ce se referă??? Eu zic că ar fi mai bine ca Parchetul să se deplaseze la seiul Prefecturii și să ridice de acolo exemplarul 2 al Ordinului dar și exemplarul 1 ale prefectului. Speanța moare ultima, doar că Clișeru cade prima! În pușcărie. Dusă acolo va de pe gură pe toți cei care au determinat-o să sfideze organele de judecată. La cum arată, nici nu urcă bine în dubă și dă tot. Cu subiect și predicat, cu data, ora minutul și secunda!!!

 5. Gazele date de jandarmi le estopau cu borduri nu e normal ???
  Cu ce ai vrea cu hârtie igienică si șervețele sau bidoane de plastic contondente .
  Nu am vazut sa fii scos nebunii bordurile până nu au dat cu gaze de au făcut prăpăd. E logic ca trebuiau să facă si ei ceva doar nu trebuia sa îndure gazele.

 6. Tudoricā nene…. Te cālāreste mama prostilor si te fute grija hotilor PSD-isti mai abitir ca un câine în cālduri. Proasta dracu ce esti… Dacā te-as întâlni ti-as da bordura mea so ei în gurā ca dop anti gazare, sti tu…. Când sāruti gaura curului a vreunui PSD-ist îi poate scāpa vre-un gaz ceva. Pupincuristule….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.