Acasă Actualitate Penalul deputat PSD Cristian Rizea își înșeală soția la Monte Carlo

Penalul deputat PSD Cristian Rizea își înșeală soția la Monte Carlo

DISTRIBUIȚI

Parlamentarul petrece alături de prietena „altcuiva“

Cristian Rizea este  cunoscut pentru dosarul în care este cercetat de DNA pentru deturnarea a 1,6 milioane de euro din banii europeni destinați Tineretului. La momentul respectiv, Rizea era director ANSIT, o structură din cadrul Ministerului Tineretului. Acum, cercetat fiind, a făcut parte din comisia care o ancheta pe Monica Ritzi tocmai pentru fraude legate de fondurile aceluiași minister. Supărat că a fost suspendat din comisia respectivă, deputatul s-a dus tocmai la Monte Carlo. Finul fostului ministru Alexandru Athanasiu, Rizea, a declarat recent că urmează să-și petreacă vacanța în țară, pe litoralul Mării Negre. Cu toate acestea, el a plecat pe Riviera Franceză cu o cursă Blue Air pånă la Nisa și de acolo cu mașina pånă la Monte Carlo. Plecarea a avut loc pe 29 iulie, iar întoarcerea este programată la finele lunii august. Această cheltuială pare să fie destul de mare pentru un tånăr care nu are firme, posedă două locuri de parcare, un apartament micuț și cåteva bijuterii.
Din declarația de avere rezultă că Rizea nu cåștigă nimic în afară de salariul de la Parlament și leafa soției. Aceasta din urmă se pare că este o fată foarte frumoasă, lucrează în domeniul modei și are un salariu mare, deși este directoare la o firmă care activează în pierdere.
Nici banii soției și nici frumusețea ei nu l-au împiedicat pe Rizea să facă plajă la Monte Carlo cu o brunetă focoasă.

La Note Blue

Diminețile liniștite ale vacanței deputatului începeau la Note Blue, o plajă privată situată în apropierea Forumului Grimaldi, chiar sub ferestrele blocului în care locuiește Ion Țiriac Junior. Acolo, Rizea apărea împreună cu o domnișoară brunetă atașată la braț și de acolo pleca seara. Atașamentul dura pånă la ieșirea de pe plajă, unde, după cåteva parlamentări, Rizea se despărțea frumos de tånăra lui domniță pentru că ochii iscoditori l-ar fi putut surprinde în compania altei femei.
Întrebat despre proveniența fetei, Rizea ne-a declarat sec: „Era prietena cuiva…“. Cånd a aflat că pozele noastre indică faptul că domnișoara nu părea a fi prietena altcuiva în afară de el, deputatul a revenit și a spus că este o prietenă veche. Noi nu cunoaștem „anul de fabricație“, dar fata părea ieșită de curånd „pe piață“.

Les Jardins D’Elisa

Tånăra veche cunoștință a lui Cristian Rizea se despărțea greu de brațul protector al acestuia și urma un drum sinuos de aproape un kilometru pånă la Les Jardins D’Elisa. Complexul de apartamente hoteliere oferă cazare la prețuri cuprinse între 120 și 900 de euro. Nu știm exact care era prețul plătit de fată și nici dacă acesta era subvenționat de Rizea, dar știm că acesta ar fi făcut un efort serios pentru a achita nota de plată doar din salariul din parlament. De asemenea, ne îndoim de faptul că doamna Rizea, pe care nu am reușit să o contactăm pånă la închiderea ediției, ar fi fost dispusă să contribuie la o astfel de chirie. Vom continua cu relatarea aventurilor sale la St. Tropez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.