Home Actualitate Percheziții DNA la ASSMB pentru luare de mită

Percheziții DNA la ASSMB pentru luare de mită

DISTRIBUIŢI

Procurorii DNA efectuează percheziții la Administrația Spitalelor din București (ASSMB). Sunt vizate persoane din conducerea instituției, iar procurorii au informații că acestea ar fi primit sume uriașe drept mită.
Sunt vizate persoane din conducerea instituției pentru acuzații de luare de mită. Ar fi primit mită în două tranșe, o dată 20.000 de euro, a doua oară peste 300.000 de lei pentru acordarea de contracte de achiziții.

Administrația Spitalelor din București este condusă de către directorul Oana Gabriela Sivache și adjunctul Cristian Plută.

Update: Perchezițiile DNA la ASSMB vizează și numiri de manageri la spitale

1 COMENTARIU

  1. Conform art 178 al 1-Lg 95/2016 si art 174 Cod de procedura Civila, mai toate concursurile de ocupare a functiei de manager sunt lovite de nulitate absoluta. DNA ar trebui sa veifice incompatibilitatile si conflictele de interese intrucat in cele mai multe cazuri presedintele comisiei de concurs este presedintele consiliului de administratie iar dintre membri fac parte manageri in functie din alte spitale
    Se intampla din 2014 , astfel concursurile ilegale au fost validate de ASSMB si apoi cu numiri ilegale facute de Primar General pt manageri spitale. Totul e o mascarada pt ca pistul sa fie ocupat de cine trebuie

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.