Acasă Politic Politicianul Andrei Baciu, debut cu stângul la CNAS: dosarele pentru concursul de...

Politicianul Andrei Baciu, debut cu stângul la CNAS: dosarele pentru concursul de specialiști IT se depun personal la sediul din București

DISTRIBUIȚI

Casa Națională de Sănătate este condusă din această vară de PNL-istul Andrei Baciu, numit în funcție prin influență politică, după cum a anunțat Ziarul Curentul, în exclusivitate, cu două luni înainte de numire, vezi AICI.

Cu sistemul SIUI care mai mult stă decât funcționează, politicianul a anunțat că angajează cu un salariu de 3971 de EURO lunar 5 specialiști IT, 1profesioniști pasionați care pot contribui la crearea de soluții inovatoare și eficiente pentru întregul sistem de asigurări de sănătate din România.

„Această oportunitate face parte din angajamentul nostru ferm de a continua modernizarea și îmbunătățirea sistemului de sănătate, scopul fiind acela de a oferi servicii de calitate tuturor cetățenilor.
Vă îndemn să aplicați pentru aceste poziții și să vă alăturați echipei CNAS. Prin colaborare și inovație, putem continua să modelăm viitorul sănătății în România!”, declamă Baciu sforăitor pe Facebook.
Dosarele nu se pot depune online

După ce lingăii de serviciu l-au pupat în fund pe Baciu imediat sub postare, I.B. aruncă bomba: „Cand o sa aveti tehnologia necesara pentru a se depune doasarele online mai ales cand cautati persoane ce lucreaza in domneniul It,atunci poate o sa gasiti personal mai mult decat calificat ! Prietenul meu care are un CV vast si o experienta la fel de vasta a vrut sa depuna dosarul dar i s-a comunicat ca nu se poate decat personal la sediul din Bucuresti !Care IT-ist e nebun sa mearga personal din alt judet sa depuna un dosar cand ei peste tot prin lume pe unde lucreaza isi depun cv si documentatia aferenta online!Adica Microsoft accepta online si la posturile astea amarte de la CNAS trebuie sa depui hartogaraie!Pai chiar daca cineva ar vrea sa va ajute ca sa evoluati pe parte de IT ca salariul e mic fata de ce contracte au IT-isti ar fi fost asa pro bono mai mult pentru a face un bine romaniilor.Ideea e ca inca in acest secol birocratia e involuata si se impedica de inca gandirea limitata a celor care sunt setati pe vechiile dosare cu sina! Vai si amar !”, scrie tânăra nemulțumită.

Anunțul poate fi citit AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.