Home Actualitate Informația dată de Curentul pe 13 iunie confirmată vineri de ministrul Rafila

Informația dată de Curentul pe 13 iunie confirmată vineri de ministrul Rafila

DISTRIBUIŢI

În urmă aproape două luni, ziarul Curentul anunța în exclusivitate, citând surse din Ministerul Sănătății, că secretarul de stat Andrei Baciu își dorește cu ardoare funcția de președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, ocupat în prezent de vicepreședinta Adela Cojan. Detalii AICI.

După ce joi, 3 august, premierul PSD Marcel Ciolacu i-a cerut ministrului Sănătăţii „schimbări profunde” în CNAS, vineri, Ministrul PSD a fost întrebat într-o conferinţă de presă dacă a trimis Guvernului propunerea de numire a lui Andrei Baciu în funcţia de preşedinte al CNAS. „Am trimis o propunere, am făcut o propunere în acest sens, dar, oricum, nominalizarea preşedintelui CNAS o face primul ministru”, a declarat Alexandru Rafila.

Andrei Baciu (PNL) a fost vicepreşedinte al Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) şi apoi a preluat interimar preşedinţia acestui organism după eliberarea din funcţie a lui Valeriu Gheorghiţă. Deși Baciu nu s-a remarcat cu nimic în pozițiile pe care le-a ocupat, cu excepția unei declarații prostești din 2021. Detalii AICI, pe criteriul politic al funcției deținute în PNL, acesta va primi importanta funcție de președinte al CNAS.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.