Acasă Actualitate Unde vrea să plece Andrei Baciu de la Ministerul Sănătății

Unde vrea să plece Andrei Baciu de la Ministerul Sănătății

DISTRIBUIȚI

După ce fostul președinte CNCAV Valeriu Gheorghiță ar fi plecat în brațele Monicăi Bârlădeanu, a venit și rândul PNL-istului Andrei Baciu, cel care i-a luat locul lui Gheorghiță, să vrea altceva.

Surse bine informate au declarat pentru ziarul Curentul că Andrei Baciu nu mai vrea secretar de stat la Ministerul Sănătății și că vrea să fie numit președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și să-i ia astfel locul Adelei Cojan.

Iată cum rocada guvernamentală este o oportunitate de schimbări și pentru ministrul Rafila.

Deși informația nu a fost încă făcută publică, astăzi Alexandru Rafila ar fi semnat demiterea managerului cu concurs al Institutului Oncologic București, chirurgul Bogdan Tănase și în locul lui ar vrea să o numească pe Florentina Gherghiceanu care, fără a avea experiență în domeniu, ar fi vrut și conducerea Spitalului Witing.

Sperăm că vizita de lucru la malul Mării Negre plătită din bani publici pentru a pune la punct planul de cancer pentru români îl va inspira pe Rafila să ia decizii cu profesionalism, nu la cererea cocalarilor din PSD.

Menționăm că Rafila și restul participanților fac această cheltuială „de lucru” în condițiile în care managerilor de spitale li s-a cerut scăderea cheltuielilor cu 10% pentru a face economie, adică revin vremurile când pacienții internți vor fi obligați să-și cumpere singuri medicamentele care le vor fi administrate în spital.

3 COMENTARII

  1. In Romania e pe vrute functiile de conducere, dar si politic, cand sunt penalii PSD cand cei PNL ! nu ne mai facem bine deloc ! Duceti va la comuna FORASTI, judetul SUCEAVA, acolo de trei saptamani 11 sate nu au APA, primarul AVRAMIA BRADUT, cercetat in multa dosare penale, a dat aprobari de exploatare agregate minerale de ani de zile langa SURSA DE APA !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.