Acasă Actualitate Percheziții la firma lui Andrei Hrebenciuc care va fi dus la audieri...

Percheziții la firma lui Andrei Hrebenciuc care va fi dus la audieri la DNA Brașov

DISTRIBUIȚI

DNA face descinderi în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri instrumentat de procurorii DNA Brașov. Procurorii anticorupție fac percheziții în biroul lui Andrei Hrebenciuc. În același dosar mai sunt urmăriți penal senatorul PSD Ilie Sârbu și deputatul PSD Ioan Adam.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Viorel Hrebenciuc, a fost audiat la DNA, într-un nou dosar, în care este acuzat de trafic de influenţă, el încercând să afle detalii despre anchetele care îl vizau. 

Viorel Hrebenciuc ar fi încercat să obţină informaţii cu privire la anchetele penale derulate la nivelul DNA faţă de persoana sa, susţin procurorii DNA. În schimb, el ar fi promis că va determina diverşi funcţionari publici să îşi îndeplinească îndatoririle de serviciu, în aşa fel încât să obţină pentru persoanele care îl ajută cu astfel de informaţii diverse foloase necuvenite.

Tot în schimbul informaţiilor furnizate de către angajatul D.N.A, prin intermediul persoanei solicitate şi la cererea acesteia din urmă, Hrebenciuc Viorel i-a promis că va interveni pe lângă diverse persoane influente (printre care şi un funcţionar public, asupra căruia a lăsat să se creadă că are influenţă), pentru a le determina să menţină în funcţie o anumită persoană, funcţionar în cadrul Fondului Naţional de Garantare.

 

 

În acelaşi context, Hrebenciuc Viorel i-a promis aceleiași persoane că va interveni pe lângă un funcţionar în cadrul Oficiului Naţional al Registrului Comerţului, astfel încât să ajute persoana să înregistreze, la Registrul Comerţului, drepturile asupra unei societăți comerciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.