Acasă Comunicate Lumina Instituții de învățământ aniversează 20 de ani prin construirea unui...

Lumina Instituții de învățământ aniversează 20 de ani prin construirea unui campus școlar ultramodern în Capitală

DISTRIBUIȚI

Lumina Instituții de Învățământ aniversează 20 de ani de activitate, timp în care a mobilizat toate resursele umane și materiale în scopul creării unui rețele educaționale  moderne, dedicate formării unor absolvenți  de valoare, a căror pregătire să răspundă exigențelor actuale. Fideli acestor principii , reprezentanții Lumina Instituții de Învățământ au demarat, chiar în acest an aniversar important, construirea unui nou campus școlar , în Theodor Pallady nr.64, care își va deeschide porțile pentru sute de elevi chiar în anul școlar 2015-2016. Construit de la zero, noul campus școlar va asigura cele mai înalte exigențe in materie de educație, fiind dotat nu doar cu săli de clasă și laboratoare ultramoderne ci și cu terenuri de sport, sală de sport, biblioteci, sală de festivități , sală de mese, bucătărie proprie și alte dotări menite să faciliteze procesul de învățământ și să-i ajute pe copii să se bucure de anii de școală.
Noul campus școlar se va adăuga familiei Lumina Instituții de Învățământ , care a făcut primul pas la Constanța, în 1994, când s-a u pus bazele Liceului internațional de Informatică Constanța (ICHC). Un an mai tîrziu apărea la București Liceul internațional de Informatică București(ICHB), iar în 1996 am început activitatea și la Școala Internațională București (ISB), din dorința de a  clădi pas cu pas un sistem educațional modern, dedicat fiecărui elev care a pășit pragul școlilor noastre.  Eforturile noastre au continuat și astfel,  în anul 2003, în cadrul liceelor din Constanța și București, și-au început activitatea grădinițele și școlile primare ce aveau să formeze temelia Școlilor Spectrum. În 2010 acestora li s-au alăturat instituții de învățământ similare la  Cluj, Iaşi, Ploieşti și Timişoara. Răspunzând așteptărilor părinților și copiilor educați în cadrul școlilor noastre,  în calitate de Fundația Lumina Instituții de Învățământ am înființat o universitate, unde elevii pe care i-am instruit de la grădiniță până la liceu să-și poată continua educația. Astfel, în 2009, Universitatea Europei de Sud-Est Lumina și-a luat locul în cadrul instituțiilor academice din România, într-un campus modern și foarte bine dotat.
De asemenea, din dorința de  a stimula creativitatea elevilor și de a evalua abilitățile acestora, în 1997 am  înființat Concursul Național de Matematică LuminaMath, iar  în 2003 Concursul Internațional de Proiecte Informatice InfoMatrix, competiții  consacrate deja  pe plan naţional, respectiv internațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.