DISTRIBUIŢI

Comunicat de presă

                             19 decembrie 2023

Finalizarea proiectului

„DIVERSIFICAREA ACTIVITĂȚII LA PUNCTUL DE LUCRU DIN VATRA DORNEI, ÎN CADRUL SC EXPERT BUSINESS CONSULTING SRL, PRIN ACHIZIȚIONAREA DE ECHIPAMENTE ȘI DOTĂRI”

EXPERT BUSINESS CONSULTING S.R.L., în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea proiectul „DIVERSIFICAREA ACTIVITĂȚII LA PUNCTUL DE LUCRU DIN VATRA DORNEI, ÎN CADRUL SC EXPERT BUSINESS CONSULTING SRL, PRIN ACHIZIȚIONAREA DE ECHIPAMENTE ȘI DOTĂRI”, cod MYSMIS 132773, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.1: ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Proiectul s-a derulat începând cu data de 09.06.2022, în baza contractului de finanțare nr. 7760 din 09.06.2022, încheiat cu Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Nord Est, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Obiectivul general al proiectului vizează consolidarea poziției pe piața serviciilor turistice, îmbinată cu creșterea competivității la SC EXPERT BUSINESS CONSULTING SRL, prin dezvoltarea activității și creșterea productivității firmei. Obiectivele specifice ale proiectului au în vedere creșterea nivelului de eficiență a firmei prin prestarea de servicii turistice integrate, mai calitative față de momentul curent și cresterea numarului de turiști prin prestari de servicii turistice în condiții moderne.

Rezultatele proiectului constau în modernizarea și dotarea spațiului de prestare servicii turistice cu 19 echipamente noi și performante.

Valoarea totală a proiectului este de 274,395.73 lei din care finanțare nerambursabilă în valoare de 184,467.71 lei (Fondul European de Dezvoltare Regională 156,797,56 lei și Bugetul național 27.670,15 lei).

Impactul proiectului la nivel local a constat în crearea a trei noi locuri de muncă, contribuind de asemenea și la promovarea măsurilor de asigurare a egalității de șanse și tratament, prin angajarea unei persoane care face parte din categorii defavorizate.

Proiectul s-a implementat la punctul de lucru al beneficiarului din Regiunea de Dezvoltare Nord-Est, Județ Suceava, str.Negresti nr 49 A ,Vatra Dornei.

Informații suplimentare se pot obține la: tel: 0752100160, email: zdrob_daniela@yahoo.com.

Persoană de contact: ZDROB DANIELA GEORGETA (manager de proiect).

Investim în viitorul tau! Proiect cofinanțat din Fondul European

de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.