DISTRIBUIŢI

Anunț de presă

20 iunie 2024

Construire imobil S+P cu destinația fabricarea ambalajelor din hârtie și carton, depozitare, amenajare incintă, împrejmuire teren și organizare de șantier

NOVA BEST IMOBILIARE S.R.L. anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Construire imobil S+P cu destinația fabricarea ambalajelor din hârtie și carton, depozitare, amenajare incintă, împrejmuire teren și organizare de șantier”, cod SMIS 132321, cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 2 – ”Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.1.A. Microîntreprinderi – “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Proiectul s-a derulat începând cu data de 11.02.2021, în baza contractului de finanțare încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud Est, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Obiectivul general al proiectului vizează creșterea productivității economice în cadrul NOVA BEST IMOBILIARE S.R.L., prin pătrunderea pe piața fabricării ambalajelor din carton în vederea diversificării domeniilor de activitate și îmbunătățirea competitivității economice a societății. Obiectivele specifice ale proiectului au în vedere atât diversificarea activității prin construirea unei hale de producție în Municipiul Constanța cât și creșterea nivelului de eficiență al firmei prin dotarea corespunzătoare cu opt echipamente tehnologice si de producție necesare derulării în bune condiții a etapelor fluxului tehnologic.

Rezultatele proiectului constau în construirea unei hale producție ambalaje carton și dotarea cu 8 echipamente, dintre care 6 echipamente aferente fluxului de producție și 2 echipamente tehnologice.

Valoarea totală a proiectului este de 1,410,974.11 lei din care finanțare nerambursabilă în valoare de 950,087.62 lei (Fondul European de Dezvoltare Regională 807,574.47 lei și Bugetul național 142,513.15 lei).

Impactul proiectului la nivel local a constat în crearea a trei noi locuri de muncă, contribuind de asemenea și la promovarea măsurilor de asigurare a egalității de șanse și tratament, prin angajarea unei persoane care face parte din categorii defavorizate.

Proiectul s-a implementat la punctul de lucru al beneficiarului din Regiunea de Dezvoltare Sud-Est, Județul Constanța, Municipiul Constanța, Sola 62, Parcela 612/2/3 – Lot 2/1/3, înregistrat cu numărul cadastral 242442 și intabulat în Cartea Funciară nr. 242442.

NOVA BEST IMOBILIARE S.R.L.

Manager proiect: Marcela POPA

+40 722 354 866, best.imobiliare@yahoo.com

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

 www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.