DISTRIBUIŢI
vlad gheorghe

Familia Vlad Gheorghe și Mihaela a descoperit rețeta succesului în ultimii ani, prin cele 2 firme GMI TRADING CONSTRUCT SRL  RO33399871 și GEVA CONSTRUCT AMBIENT SRL  RO31637470 care au încheiat contracte de peste 140 milioane lei cu subalternii lui Robert Negoiță, jumătate din această sumă fiind obținută prin contracte încheiate prin încredințare directă.

Toate aceste contracte și acte adiționale cu privire la cantitațile și valorile primite prin incredintare directa se regasesc pe site-ul https://acs3.ro/contracte/

Omul lui Negoiță, semnează acte adiționale retroactive ce prejudiciază instituția

Am studiat contractele prezentate de Algorithm Construcții S3 SRL, instituție din subordinea Primăriei Sectorului 3, condusă de un  oarecare Alin Panait care din administrator al unui SRL cu un angajat și profit anual de sub 20.000 de EURO este parașutat de Robert Negoiță direct la bugete de zeci de milioane de Euro și sute de angajați.

Azi vă prezentăm contractul  încheiat de Algorithm în urmă cu un an, nr. 2833/08.06.2023, prin care contra sumei de 3,398 milioane de lei, firma GEVACONSTRUCT AMBIENT SRL se obliga să monteze „garduri prin zincare la cald”.

Conform contractului, GEVACONSTRUCT AMBIENT SRL trebuia să constituie o garanție de bună execuție de 10%, iar lucrările trebuiau să aibă o perioadă de garanție de 60 de luni.

După o lună și jumătate, pe 13 iulie 2023, între GEVACONSTRUCT AMBIENT SRL și ALGORITHM se semnează un act adițional la contract care intra în vigoare în urmă cu o lună, pe 12 iunie 2023, deci retroactiv, prin care garanți de bună execuție se reduce la 5%, iar garanția lucrărilor se reduce la doar 12 luni.

Adică GEVACONSTRUCT, pentru aceeași sumă, că valoarea contractului nu s-a modificat, livra lucrări de 5 ori mai slabe. Diferența de bani pe care firma primăriei a plătit-o în plus pentru lucrări mai proaste reprezintă prejudiciu la bugetul local. Și cum oriunde apare un minus înseamnă în altă parte un plus, noi poșete  Chanel și Hermes au apărut în garderoba doamnei VLAD. Că doar nu putea femeia să se afișeze la Paris sau Monte Carlo cu genți sub 5000 euro bucata ca o amărâtă.

Rețeta VLAD: scazi perioada de garanție și crește marja de profit

Abonată la banii Primăriei Sectorului 3, în anul 2023, GEVA a obținut o cifră de afaceri a cu 84% mai mare ca în 2022, de 38.391.512 lei, având o marjă de profit de 29,5%, mai mare cu 12% decât în 2022, adica 11.326.689 lei.

Asa cum presa a semnalat de-a lungul timpului încă din 2017 firma GEVA are contracte încheiate cu Primăria sector 3:

https://www.catavencii.ro/daca-n-a-mers-cu-contracte-mari-negoita-incepe-cu-contracte-mici/

https://buletin.de/bucuresti/robert-negoita-da-200-000-de-euro-pe-doua-garduri/

https://m.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/cu-ce-s-au-ocupat-firmele-prim-riei-sectorului-3-pe-ce-a-chetuit-robert-negoita-banii-ce-salarii-i-bonusuri-au-cei-din-conducere-1101359

https://hotnews.ro/primaria-sectorului-3-circa-700-000-lei-pentru-evenimente-dedicate-craciunului-si-revelionului-395456

Așadar pe lângă contractele de garduri date prin încredințare directă de Algorithm sector 3, firmele familiei Vlad, GEVA și GMI au mai primit și alte contracte tot prin încredințare directă de la Sectorul 3: furnizare și montare stâlpi metalici de iluminat stradal, închiriere patinoar, furnizare piatră de bordură, servicii de tratare a apelor de suprafață, lucrări de construcții de stații de autobuz acoperite, servicii de recreere, culturale și sportive. Sau altfel spus, omniscienții VLAD Gheorghe și Mihaela. Din bani publici.

 

 

 

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.