Acasă Actualitate Pericol public: deși are vertij, Arșinel se urcă la volanul mașinii

Pericol public: deși are vertij, Arșinel se urcă la volanul mașinii

DISTRIBUIȚI

Abia se mai ține pe picioare dar conduce mașina pe drumurile publice. Autoritățile și copiii actorului refuză să observe. Informația și fotografia au fost difuzate de ziarul Click.

Click! a luat legătura cu Alexandru Arșinel pentru a comenta fotografia, iar acesta a explicat: „Am repetat după amiază spectacolul, iar seara trebuia să fiu la spectacol, dar n-am putut, mi s-a făcut rău, am avut vertij, nu am putut să mă țin pe picioare, nu am putut să mă deplasez, din păcate. Eu la asta mă refer, îmi e atât de urât să comentez treaba asta cum nu vă puteți da seama.”, a declarat Alexandru Arșinel, în exclusivitate, pentru Click!. Citește pe larg în Click.

Plin de case și terenuri, încasând lunar de la buget 20.000 de lei lunar, Arșinel  ar putea merge cu taxiul înainte ca o tragedie să se întâmple.  Arșinel încasează sume uriașe din pensia de lux, din drepturi de autor, de la Ministerul Culturii, indemnizația de merit, revoluționar și cea de handicap.

2 COMENTARII

  1. dinnfelulmin care se comporta handicapul se pare ca este la cap .stai musiu acasa , esti batran , bolnav grav simdem lacomie , nu se termina lumea fara un arsinel !!

  2. Pacat ca la ce sume mari de bani incaseaza acest senior al teatrului romanesc, domnul sau secretarul de partid Arsinel nu apeleaza la serviciile unei firme de taximetrie, iar din acest punct de vedere chiar este consiliat gresit de familie sau de propria sa constiinta. Insa daca as fi putin mai paranoic, sau carcotas sau poate un bun politist, m as intreba de ce un personaj public care este beneficiar al unei indemnizatii de handicap poate sa conduca un autoturism pe drumurile publice, nu este un pericol soacial sau poate ca ma insel eu si cadrul legislativ este altul decat speculez eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.