Acasă Actualitate Peste 2.200 de polițiști rutieri și 440 autospeciale cu aparatură video, în...

Peste 2.200 de polițiști rutieri și 440 autospeciale cu aparatură video, în stradă pentru asigurarea fluenței traficului

DISTRIBUIȚI

Peste 2.200 de polițiști rutieri care vor folosi 440 de autospeciale cu aparatura de înregistrare video din dotare vor asigura, miercuri, fluența traficului auto.

''Poliția Română a luat măsuri suplimentare pentru o întoarcere în siguranță a turiștilor către domiciliu. În acest sens (…) au fost suplimentate efectivele de poliție, pe principalele artere rutiere, care fac legătura între stațiunile turistice și marile aglomerări urbane. Poliția Rutieră și-a suplimentat dispozitivul, pentru a asigura fluența traficului rutier și a preîntâmpina producerea unor evenimente grave'', informează IGPR într-un comunicat remis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, polițiștii vor monitoriza traficul rutier, în vederea combaterii încălcării regimului legal de viteză, fiind monitorizate în special traseele de deplasare dinspre stațiunile turistice către Capitală și celelalte aglomerări urbane.

Poliția atrage atenția conducătorilor auto asupra consumului de alcool și menționează că în ultimele 72 de ore au fost întocmite mai multe dosare penale pentru șoferii depistați băuți la volan.

Polițiștii au întocmit, în ultima zi din anul 2012 și în prima zi a anului 2013, 34 dosare penale pe numele conducătorilor auto care au fost depistați băuți la volan. De asemenea, polițiștii rutieri au întocmit 12 dosare penale, la data de 31 decembrie 2012 și 22 dosare penale, la data de 1 ianuarie 2013, conducătorii auto fiind depistați în trafic având o îmbibație alcoolică de peste 0,8 g/l alcool pur în sânge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.