DISTRIBUIŢI

Piedone susține că PSD și-a bulversat electoratul prin aruncarea în cursa pentru Primăria Capitalei a Gabrielei Firea, pe care inițial au „aruncat-o la coșul de gunoi”. În opinia acestuia, dacă PSD îl susținea pe el, Nicușor Dan era istorie.

„I-au amețit atât de tare încât sunt ca două muște pe care le pui într-un borcan, le amesteci și nu mai pot să zboare. Se bat cap în cap. Așa și cu depunerea de candidaturi. Azi s-au respins candidaturile la consiliul general ale PNL pentru că cei doi președinți ai coaliției nu au semnat listele. (…) În coaliție este o gringoladă (sic!), Băluță trebuie strângă din nou semnăturile. La București s-a rupt alianța, vă dați seama în cabina de vot. (…)

Această coaliție care dacă ar fi avut un interes așa cum spun ei să stabilizeze România au aruncat în aer administrația locală și se vede clar că există un interes. Nu poți să vii cu un candidat pe care prima dată l-ai aruncat la coșul de gunoi, să-l reșapezi și să-l arunci din nou în cursă după ce electoratul este bulversat. Și dacă aveau un interes comun, acele trei sondaje, eu, Gabi Firea și Burduja, le-am propus de la început să facem alianță, dacă aveau înțelepciunea ieșeau cu un candidat unic și Nicușor Dan era istorie de la depunerea candidaturii”, a spus Piedone, la România TV.

„Firea este undeva cu indulgență pe locul 3”

„Așa cum se pare că se vor sparge voturile, bătălia se va da între mine și Nicușor Dan. Firea nu poate să fie cum zice Marcel Ciolacu că este pe locul 2. Firea este undeva cu indulgență pe locul 3, iar Burduja va rămâne pe 4. Cam asta este clasamentul. Electoratul nu mai poate fi atât de ușor păcălit. Nu o spun eu, spun oamenii în stradă că ”astia vor să-l scoată tot pe Nicușor”, inclusiv simpatizanți ai celor două partide. Nu cred în scenarii, dar nu cred nici în coincidențe. Prea se leagă una după alta. Dacă ei ditamai strategii, cancelariile și-au înnodat șireturile și se dau cap în cap prin cancelariile alea, cheltuiesc și o grămadă de bani și să plece spre toamnă cu o înfrângere, nu știu dacă vor mai avea timp să se recupereze. Sau poate asta este și intenția, să se rupă în toamnă că nu s-au înțeles care o să fie viitorul președinte al României”, a mai spus Piedone.

3 ARII

  1. Piedone mandria ta fara masura te-a facut sa te pui cu Ciolacu care nu conteaza ce lipsuri are,asha necioplit cum este el Ciolacu este sheful PSDeului si PSDeul nu este partidul ala al tau si al motanului Felix(vorba lui Base apropo de securistul Felix),nu ai vrut sa il ascultzi pe Ciolacu si sa te multzumeshti cu sectorul 5 ei uite ca l-au pus PSDishti pe Vanghelie candidat la sectorul 5 si ti-au stricat ashtia manevra prin care incercai sa ii lashi sectorul moshtenire fiului tau dupa modelul dictaturi nordcoreene.
    Inca odata s-a vazut ca si marele PSD si minusculul partid al lui Piedone si Dan Voiculescu nu au nimic de-aface cu interesele alegatorilor chiar daca sunt ashtia din Bucureshti de unde se spune ca se da ora exacta in Romania ci totul se reduce la lupte subterane sau pe fatza dintre uni si altzi pentru ca bani Bucureshtenilor sa ajunga in mainele lor.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.