Acasă Actualitate Pietele bucurestene abunda de oua expiarte

Pietele bucurestene abunda de oua expiarte

DISTRIBUIȚI

In spirit pur oriental, in pietele si bazarele Capitalei, comerciantii nu au nici un pic de respect fata de clienti, singura lor grija fiind aceea de a tine cu dintii de preturile exagerat de mari si de a-i pacali pe cumparatori.

Impertinenta acestora atinge insa cote alarmante, ieri fiind depistate zeci de mii de oua vechi, expuse la vanzare in pietele bucurestene Obor si Big Berceni, care au fost retrase de la comercializare, OPC returnandu-le catre producatori.

-In sezonul cald, oul este periculos, deoarece este un aliment pretentios in privinta conditiilor de depozitare si de transport. Insa comerciantii si, mai ales, producatorii nu tin cont de acest lucru-, a declarat Victoria Vargolici, director adjunct al OPC Bucuresti.

Ouale din pietele mentionate erau expuse la vanzare in soare, pe tarabe, in rulote si in alte locuri apreciate de inspectorii Oficiului drept neconforme. Vanzatorii comercializau ouale fara sa aiba documente care sa ateste valabilitatea produsului, respectiv data ouatului, a mentionat Victoria Vargolici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.