Acasă Actualitate Pintea s-a scuzat cu tupeu. Dacă ar fi fost ministru în Occident...

Pintea s-a scuzat cu tupeu. Dacă ar fi fost ministru în Occident ar fi demisionat azi

DISTRIBUIȚI

Săptămâna trecută, după ce jurnaliștii de la Libertatea au arătat că un italian impostor care s-a dat drept medic și a operat la mai multe clinici private din București, Sorina Pintea a glăsuit sigură pe ea: „Clinicile private nu sunt conştiente de ceea ce trebuie să facă, adică să presteze servicii de calitate şi în siguranţă pacienţilor. Vă asigur că în sistemul public aşa ceva nu se poate întâmpla”, spunea Pintea pe 6 februarie.

Astăzi, după ce aceiași jurnaliști au dezvăluit că și în Spitalul Județean Ilfov operează o falsă ginecologă, de asemenea fără bacalaureat, cu un tupeu pe care nu l-ar putea avea o persoană cu bun-simț, Pintea a spus: „Am declarat public că în sistemul public nu pot fi angajați medici falși și susțin această declarație. În continuare spun că, în sistemul public, un medic nu poate fi angajat ilegal. Declarațiile mele s-au referit la medici angajați, nu la voluntariat”, a spus Sorina Pintea.

Dacă ar fi dat asigurări false, în orice țară civilizată un ministru pleca singur.

Menționăm că nici Politi nu era angajat la vreuna din clinicile private în care a operat, exact ca falsa rezidentă de la Ilfov, prin urmare Pintea nu avea cum să se refere la medicii angajați. De asta țările civilizate sunt înaintea noastră cu o sută de ani pentru că nu au demnitari ca Pintea și ca mulți alții de teapa ei. Noi degeaba suntem un popor de deștepți dacă ne conduc ei.

Foto: ministrul Pintea în biroul său de ziua ei. Ce-o iubesc și o apreciază lingăii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.