Acasă Actualitate Sorina Pintea CONFIRMĂ: Documentele prezentate, inclusiv diploma de licență, sunt false. Depunem...

Sorina Pintea CONFIRMĂ: Documentele prezentate, inclusiv diploma de licență, sunt false. Depunem plângere

DISTRIBUIȚI

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, anunta că femeia despre care jurnalistii Libertatea au scris ca a practicat ilegal medicina la Spitalul de Urgenta Ilfov a prezentat documente false, neavând licenta in medicina.

„Documentul prezentat de dansa, ca e confirmata ca medic rezident, este fals, putând fi verificata pe site-ul MS. Aceasta persoana niciodata nu a fost confirmata ca medic rezident, nu a avut niciun contract cu spital platitor. Din discutiile avut cu Universitatea de Medicina si Farmacie, diploma de licenta prezentata e falsa. Din 2014, statutul voluntariatul s-a schimbat. Nicio institutie publica nu poate face contract de voluntariat cu o persoana fizica existand o organizatie gazda pentru aceasta. Din discuţiile pe care le-am avut cu Universitatea de Medicină şi Farmacie, diploma de licenţă pe care doamna a prezentat-o este de asemenea falsă.

Contractul este semnat de un consilier judiric, care nu stia ca in 2014 a fost aprobata o lege care reglementeaza activitatea de voluntariat in Romania. Unitatile care au oferit servicii neconforme risca suspendarea autorizatiei de functionare, private si publice.Vom face plangere penala pentru fals, a declarat Sorina Pintea.”

„Văd că acest contract de voluntariat e semnat de un consilier juridic anu trecut care probabil că nu știe legea”, a explicat Sorina Pintea.

Explicațiile lui Pintea nu sunt exacte pentru că ziarul Libertatea publică mărturia unei femei care în 2016 a fost cusută la operația de cezariană de „rezidenta” Raluca.

Citește și Cazul falsei ginecologe – Spitalul Ilfov: documentele atestă că e medic; decanul UMF: diploma e falsă; președintele CMR: și ca voluntar avea nevoie de avizul nostru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.