Acasă Actualitate Plecată în Japonia, Firea a pierdut majoritatea în Consiliul General. PSD i-a...

Plecată în Japonia, Firea a pierdut majoritatea în Consiliul General. PSD i-a exclus din partid pe jurnalista Anca Florea și încă 3 consilieri

DISTRIBUIȚI

Distribuția celor 55 de mandate în Consiliul General este următoarea: PSD 24 de consilieri, ALDE – 4, PNL – 15, USR- 8, PMP – 4, Firea având până azi o majoritate fragilă de 28 de voturi față de cele 27 neaparținând PSD-ALDE.
Printre cei 28 de consilieri pro-Firea se numără și Anca Florea, fosta jurnalistă a Antenei 3 care anul trecut s-a remarcat prin injuriile adresate consilierilor opoziției:
„Mai incet! Ca nu o sa ridic vocea ca sa va acopar pe voi. Ce Dumnezeu sunteti nesimtiti asa? (…) Eu cu taranii astia nu pot asa. Daca nu puteti, ganditi-va ca o sa ma intorc si cu fata spre voi si urmeaza razbunarea. (…) Ce sunteti asa tarle? Le citesc ca imi place mie? Le-am compus noaptea atrecuta? Ati innebunit? Sunteti de o mitocanie care ma uluieste! E pauza, hai, basti! (…) Alo! Asta este mitocanie si taranie! Sunteti niste mitocani, nu va recunosc in niciun fel de oameni de onoare. Am avut pneumonie. Stiti asta de pe Facebook, nu am voce si v-ati purtat ca niste cacanari!”, a spus doamna Anca Florea.

Astăzi, PSD Sector 5 a anunțat excluderea ei și a altor 3 consilieri din partid:

”În ședințele succesive din 19.10.2018, Biroul Permanent și Comitetul Executiv al PSD Sector 5 au aprobat, în unanimitate, excluderea din partid a membrilor Florea Ancuța Doina, Pavel Marius Adrian, Săndulescu Nina și Șuhan Valeriu Nicolae, pentru voturi repetate împotriva intereselor legitime ale cetățenilor Sectorului 5, care i-au trimis să îi reprezinte în Consiliul General al Municipiului București”, se arată într-o postare pe contul de Facebook al PSD Sector 5.

Un consilier local care este exclus din partidul pe listele căruia a candidat își pierde locul în Consiliul local sau Consiliul General și va fi înlocuit de primul candidat care nu a câștigat la alegeri un post de consilier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.