DISTRIBUIȚI
Ați citit bine. Nu doar că nu le scad, ci le cresc. PSD-PNL profită de noile legi ale justiției ca să crească pensiile speciale.
În noile legi ale justiției, au pus un articol prin care dacă un magistrat a fost o dată „șef” în toată cariera sa, toată pensia specială va fi calculată ca și cum ar fi fost șef toată viața.
Tare, nu?
Ar trebui să le crape obrazul de rușine cum zic ei că desființează pensiile speciale, dar de fapt le tot cresc.
PSD-PNL fac asta pentru a cumpăra tăcerea magistraților.
Vă ziceam săptămânile trecute că banii care înainte erau dați cu țârâita către magistrați pentru plata unor sume restante, deodată se vor plăti dintr-o singură mare tranșă. Până la legile justiției „nu erau bani”. Fix când au trimis noile legi ale justiției la parlament, s-au găsit bani.
Acum fac același lucru. Măresc pensia specială. Dar nu a tuturor magistraților. A celor mai importanți care au fost măcar o dată șefi în cariera lor. Astfel încât să le cumpere tăcerea cu banii dumneavoastră.
Nu e vina magistraților. Nu e prost cine cere, e prost cine dă. Din păcate, PSD-PNL dau din banii noștri, nu din banii lor.
Rugămintea mea pentru magistrați este să nu tacă. România pe care o construim este cea în care vor trăi și ei. Cu cât o facem mai șubredă cu atât ne va fi tuturor mai rău.”, scrie deputatul USR Claudiu Năsui pe contul său de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.