Acasă Actualitate Poliția anunță finalul cazului cu acuzații de răpire a unei fetițe duse...

Poliția anunță finalul cazului cu acuzații de răpire a unei fetițe duse cu autobuzul de un bărbat

DISTRIBUIȚI

Imagini cu o fetiță care plânge și se zbate în brațele unui bărbat, într-un autobuz din Brăila, au dus la un val uriaș de reacții pe rețelele de socializare. Poliția face precizări în acest caz.

Fetița este acasă, unde locuiește împreună cu mama, bunica și mătușa, în municipiul Brăila și nu a fost victima niciunei infracțiuni.

„Atât mama fetiței, în vârstă de 26 de ani, cât și mătușa acesteia, le-au declarat polițiștilor că este vorba despre o neînțelegere și că bărbatul care apare în imaginile din spațiul public este un prieten de familie apropiat, pe care minora îl cunoaște foarte bine. De asemenea, acestea au precizat că în cursul zilei de ieri (duminică – n.r.) s-au deplasat împreună cu bărbatul în cauză și cu frățiorul minorei în părculețul din zona Caporal Mușat unde toți trei au supravegheat pe cei doi minori. Când au vrut să revină acasă, s-au grăbit să prindă un mijloc de transport în comun, femeile au luat băiețelul, iar bărbatul a luat în brațe fetița. În stația de autobuz, în grabă, s-ar fi urcat într-un autobuz greșit, fapt pentru care fetița a început să se agite, însă el a coborât cu ea la următoarea stație din Bariera Călărașilor, s-au reântâlnit și au mers acasă, unde fetița se află și în prezent, în afara oricărui pericol”, transmite Poliția Brăila.

Imaginile au surprins fetița aflată în brațele bărbatului, plângând și zbătându-se. O persoană a sunat la 112 și a sesizat cazul, suspectând un posibil caz de răpire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.