Acasă Actualitate Poliția asigură traficul pentru Noaptea Muzeelor

Poliția asigură traficul pentru Noaptea Muzeelor

DISTRIBUIȚI

În baza planului aprobat de ministrul Afacerilor Interne, domnul Petre Tobă, șeful Poliției Române, chestor de poliție Bogdan Despescu a dispus ca peste 10.000 de polițiști să acționeze, în zilele de sâmbătă și duminică, pentru prevenirea faptelor antisociale, siguranța traficului rutier și menținerea ordinii și siguranței publice.

Astfel, vor fi monitorizate în special traseele de deplasare dinspre Capitală și celelalte aglomerări urbane către stațiunile turistice și zonele de agrement din întreaga țară, autostrăzile A1, A2 și A3 și drumurile naționale și județene care converg către principalele puncte de intrare/ieșire în/din țară.

De asemenea, pe lângă prezența activă în trafic, polițiștii utilizează aparatele de înregistrare vitezei de deplasare a autovehiculelor.

Polițiștii de la transporturi sunt prezenți pe trenurile de călători pentru a asigura o călătorie în siguranță pentru cei care aleg să se deplaseze cu acest mijloc de transport. De asemenea, pentru prevenirea faptelor antisociale aceștia asigură patrularea în stațiile și triajele de cale ferată.

O atenție deosebită va fi acordată evenimentului ‘Noaptea Muzeelor 2016’, astfel încât cei care doresc să afle istoria Poliției Române, sunt invitați să viziteze Muzeul Poliției din Târgoviște.

Recomandăm tuturor cetățenilor să aibă grijă de bunurile lor atunci când sunt în locuri aglomerate, să nu lase copiii nesupravegheați, să evite conflictele, iar în caz de urgență, să sune la numărul 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.